Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ősszel is csinosan!

Sziasztok Jónők!

Ki mondta, hogy ősszel nem lehet kisruhákat hordani? Csak vastagabb anyagú darabra van szükségünk, amit aztán könnyen tudunk kabáttal, dzsekivel, pulcsikkal is variálni. A héten a kedvenc turkálómban jártam és ezeket a klassz kisruhákat találtam alapdarabnak:

ROJTOS

ZÖLD

KÖTÖTT

KATONÁS

SZEGECSES

Érdemes nézelődni, mert sosem tudni milyen kincsekre bukkanhat az ember!

Szeretettel:
Nóra
3 Tovább

Kendőzd el!

Sziasztok Jónők!

Egyszer csak hideg lett, ma reggel már például kifejezetten fáztam. Ilyenkor szuper, ha van az embernél egy jó puha sál, ami reggel melegen tart, napközben könnyedén elfér a táskában, este pedig munkából hazafelé ismét jó szolgálatot tesz. Arról már nem is beszélve, hogy milyen divatos kiegészítő. Feldob, megszépít, divatossá tesz bármilyen egyszerű felsőt, kabátot. Bátran ajánlom minden korosztálynak!

Lássuk az én kedvenceimet:

VIRÁGOS
NEON
ETNO
KOCKÁS
CSINÁLD MAGAD!
Ha érdekel, hogyan tudsz ilyen sárga sálat készíteni magadnak, akkor ajánlom figyelmedbe a videómat:
http://tv2.hu/musoraink/mokka/23471_hogyan_legyek_jo_no_-_polobol_salat.html
LEOPÁRD

Egy-egy ilyen darabbal biztosan sokkal vidámabb és sokszínűbb lesz az ősz, és a megfázás is elkerülhető :)

Szeretettel:
Nóra
0 Tovább

Őszülök

Sziasztok Jónők!

Sajnálom, hogy elszaladt a nyár, de számomra a legkedvesebb évszak csak most jön. Van valami rendkívül romantikus az őszben. Számomra. Megértem, ha más nem szereti túlzottan, én viszont rajongója vagyok. Nagyon jól lehet öltözködni, jöhetnek  a szuper réteges megoldások!

Nem kell túlzottan bevásárolni, elég ha elővesszük a klasszikus darabjainkat és azokat variáljuk a nyári ruháinkkal. Mit mivel? Mutatom:

Ez a kis fehér, nyári ruha lesz az alap, ezt fogom kombinálni kabátokkal, pulóverekkel, ingekkel. Egészen nyugodtan jöhet bőr, farmer, kötött anyag, nem számít. A nyári ruhácska mindennel jól mutat majd:

FARMER

KÖTÖTT
BŐR
ING

Biztos vagyok benne, hogy az alap darabok közül mindenkinek van legalább kettő otthon. Nyugodtan lehet variálni a textúrákat, színeket, mintákat! Csak ügyesen :)

Szeretettel:
Nóra

0 Tovább

Hátsó szándékkal

Sziasztok Jónők!

A minap sétáltam egy nagyot és megdöbbeve tapasztaltam, hogy még mindig élnek köztünk szilikon harcosok. Olyan a lányok, akik foggal-körömmel küzdenek a ronda szilikon pántjukért, és viselik és vilselik...No, meg ott a másik csoport, akik folyton villantanak. Fehér topp alól vörös vagy fekete melltartópántot, fekete alól kéket, nekik nem számít, csak valami lógjon ki. Pedig már annyi pánt nélküli vagy rafináltam pántos melltartó létezik, amivel ízlésesen tudunk viselni egy-egy felsőt!

Ez a bejegyzés nem jöhetne létre ezek nélkül az intelligens melltartók nélkül, amik szépen diszkréten megbújnak a ruha alatt és engedik azt érvényesülni. Ha megnézzük a következő képeket egyikből sem buggyan ki sem szilikon, sem pántok halmaza. Csak azt látni, hogy milyen szépek, és trükkösek ezek a felsők hátulról!

Imádom az ilyen ruhákat amúgy, mert az ember szemét a másik hátára tapasztják a nem mindennapi megoldások: egy-két dísz, minta, kivágás, csipke csodás hatást kelt pulcsin, felsőn, pólón egyaránt. Nézzétek csak:

Ugye, mondtam én? A felsők szépek és sehol egy kilógó szilikonpánt :) Lehet ám így is élni. Mondom ezt, nem minden hátsó szándék nélkül...

Szeretettel:
Nóra

fotók: pinterest.com
9 Tovább

...és a lábaink előtt hever a világ

Sziasztok Jónők!

Lassan vége a nyárnak, a kecses, hegyes orrú cipellőket azonban még sokáig viselhetjük. Ősszel is tökéletes kiegészítői lesznek ugyanis a mindennapoknak. Persze azoknál, akik bírják a gyűrődést!

Egy valamit ugyanis szögezzünk le: nincs az a magassarkú, amiben ne fájna a járás 6 óra elteltével. Viszont a látszathoz képest ezek a hegyes szépségek sokkal kényelmesebbek. Nekem van három is: egy testszínű, egy pink és a gálacipőm, amit a Glamour díjátadón viseltem. Imádom mindet, mert nagyon nőiesek és redkívül csinos lábakat produkálnak pillanatok alatt :)

Mutatok pár ékes példát:

És a "glamouros cipőm":

Az a csodás ezekben a kis hegyesekben, hogy csinosak és mindennel könnyedén variálhatóak: farmerral, nadrággal, szoknyával...Bátran ajánlom mindenkinek :)

Szeretettel:
Nóra

kép: pinterest.com
1 Tovább

Hogyan legyek jó nő?

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek