Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kötöttség

Sziasztok Jónők!

Nagyon szeretem a kötött pulcsikat, sálakat és a ruhákat is. Nincs is jobb, mint egy meleg harisnyával, csizmával viselni ezeket a kényelmes kisruhákat, amik ráadásul még csinosak is!

MUSTÁR
LILA
KÉK
KORALL

Ugyan a fotózáson nem viseltem meleg harisnyát (akkor még nem volt ilyen hideg), de most már nem vagyok olyan bátor, mint a fűtött stúdióban :) Bizony, igen csak meg kell gondolnia az embernek, hogy mit is vegyen fel reggelente. Különösen, ha olyanra vágyunk, ami egyszerre meleg és csinos is. Ilyenkor tökéletes választás egy-egy kötött ruha!

Szép napot,
Nóra
0 Tovább

Új kincseim

Sziasztok Jónők!

A héten ismét a kedvenc helyemen jártunk forgatni Gáborral. Ha pedig már ott voltunk naná, hogy vásároltunk is ezt-azt. Mutatom, hogy miket szúrtam ki, imádom mindet, különösen a zsiráfot :)

CSÍKOS

TYÚKLÁB

ZSIRÁF

PÁRDUC

CSÍKOS

Legközelebb keresek még egy állatmintás pulcsit, úgy érzem ebből sosem elég. Nemsokára egy bejegyzésben megmutatom mi mindennel tudom variálni az új pulóveremet...:)

Szeretettel:
Nóra
0 Tovább

Kötött sállal a hideg ellen

Sziasztok Jónők!

Nagyon szeretem a kendőket és a sálakat is. Most, mikor ezt a bejegyzést írom egy kék kendő van a nyakamon még a lakásban is. No, nem azért mert őrült divatbolond vagyok, csak szimplán megfáztam, fáj a torkom és jól esik a meleg. Éppen ezen okok miatt szedtem elő a jó vastag, kötött sálakat a szekrényből pár napja. Megmutatom a kedvenc darabjaimat, imádom mindet!

BARNA
SÁRGA
INFINITY
ZÖLD
RÉNSZARVASOK

Bizony, nem csak nekem tetszenek a sálak, még Gábor is elkérte egy percre a zöldet, persze csak azután, hogy a kalapomat is ellopta... :) 

Szeretettel:

Nóra

1 Tovább

Feketén-fehéren

Sziasztok Jónők!

Aki mostnában járt ruhaüzletekben, biztosan észrevette, hogy minden ruha szinte tiszta fekete és fehér. Nem is baj mondjuk, a tél úgysem az a mókás, színes évszak, ráaadásul a fekete és a fehér klasszikus színek. Ha ezekből most beszerzünk pár alapdarabot, évekig tudjuk majd viselni. Ráadásul még sok pénzbe sem kerülnek, mert turikban is ki lehet fogni egy két szépséget. Mutatom én miket találtam:

PÖTTYÖS

TYÚKLÁB 

CSIPKÉS

CSÍKOS

MINTÁS

Szép napot,
Nóra
0 Tovább

Szoknya csirkelábakon

Sziasztok Jónők!

Szeretem a szoknyákat, ruhákat. Mikor fiatalabb voltam, szinte csak nadrágot hordtam, mert egy kedves barátom megjegyezte egyszer, hogy milyen kis csirkelábaim vannak. Szóval inkább nem tettem közszemlére többet őket. Aztán pár hónapra rá elkezdtem modelllként dolgozni, ahol meg mindenki folyton szoknyába bújtatott, azzal a felkiáltással, hogy "neked milyen szép, formás lábaid vannak!". Ezen igazodjon ki az ember lánya.

A lényeg, hogy a szoknyamentes életnek vége lett, félig azért elhittem, hogy nem olyan vészes a helyzet, mint azt csirkebarátom állította egyszer :) Szóval mostmár örömmel viselek szoknyát, ha úgy van. Akár ősszel is jöhetnek a kedvenc darbjaim, jó vastag harisnyával, hogy ne fázzak. 

A héten egy turiban jártam, ahol érdekes szoknyákra bukkantam. Le is fotóztam egy-két szettet, íme:

BARNA SZOKNYA- CSÍKOS PULCSI

KÍGYÓBŐR HATÁSÚ SZOKNYA- PUHA PULCSI

ÁLLATMINTÁS KISRUHA

CSÍKOS PULCSI- CSÍKOS SZOKNYA

KHAKI ING- KOCKÁS SZOKNYA

Remélem kedvet kaptatok, és holnap Ti is szoknyába bújtok! ;)

Szeretettel:
Nóra
0 Tovább

Hogyan legyek jó nő?

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek