Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Azték szépség télen nyáron

Sziasztok Jónők!

Egyszer csak berobbant az azték minta. Ott volt mindenen: nadrágon, táskán, pólón, farmeren...mindenhol! Nagy nagy örömömre - teszem hozzá halkan. Szerintem nagyon mutatós, és nem kell túl sokat vacakolni vele: egy szettbe belecsempészünk egy azték mintát valahová és azonnal divatosak leszünk. Íme pár iskolapélda:

A ruhadarabokon tehát idén mindenütt felbukkanhat, de nem csupán ott. Jó eséllyel botlunk  azték mintás telefontokba, ékszerekbe, sőt még ágyneműbe is :)

Ami pedig különösen szuper benne az az, hogy a nyári ruhákat nyugodtan vislehetjük majd ősszel is. Egy nagy pulcsi az azték mintás póló fölé és ősszel is teljes a divatos szett.

Ha kedvet kaptál az azték divathoz, nézd meg a videómat, amiben bemutatom, hogyan tudsz divatos pólót csinálni otthon, magadnak (egyébként csinálhatsz ezzel a nyomdázós módszerrel azték táskát, nadrágot, pulcsit stb...):) Nagyon könnyű lesz, jó munkát hozzá!

http://tv2.hu/musoraink/mokka/131681_aztek_mintas_bluz_hazilag.html

Szeretettel:
Nóra

 

fotók: pinterest.com
1 Tovább

Let the sunshine in :)

Sziasztok Jónők!

A fesztiválszezon kellős közepén járunk. Megmutatom a kedvenc összeállításiamat, amik kellően hippisek, kényelmesek és alkalomhoz illőek :)

PÓLÓ + SZOKNYA

BIKINI+ MELLÉNY

FEHÉR ING+SHORT

Jó szórakozást mindenkinek a fesztiválokon, érezzétek jól magatokat :)

Szeretettel:
Nóra
0 Tovább

Kreatív kis fekete

Sziasztok Jónők!

Szeretném bemutatni az új kedvencemet: a kreatív ruhát, amit úgy alakítok kedvemre, ahogy csak akarok. Rengeteg variáció létezik attól függően, hogyan tekerem a ruhát. Minden nap egy új stílus :)

Lássunk pár variációt:

Ezek pedig a kedvenc verzióim hátul:

Remélem, hogy nektek is annyira tetszik ez a ruha, mint nekem:) Mostantól megszűnt az a gondom, hogy úgy érzem "nincs egy rongyom sem", hiszen egyik alkalommal így viselem, máskor máshogyan, így azt az illúziót kelthetem, hogy legalább 15 féle kis feketém van :) Ezt nevezem én szupernek!

Szeretettel:
Nóra
10 Tovább

A természet lánya

Sziasztok Jónők!

Ha nyár, akkor vidék. Számomra. Nincs is jobb, mint a föld és virágok illata, a madarak hangja, meg a kis bogarak ciripelése, zümmögése. Ennél jobban kevés dolog tud ellazítni. Fél óra egy fa árnyékában, kész meditáció számomra.

A napokban egy nagyon szép helyen jártam, gyorsan fotóztunk is pár képet. Íme, a vidéki ruhatáram alapdarabjai.

FEHÉR RUHA

A kis fehér ruha örök klasszikus, mindenkinek tanácsos legalább egyet beszereznie. Esténként egy farmer kabáttal, farmer inggel nagyon jól mutat, radásul ezen a nyáron szuper divatos is.

RÖVID OVERALL

Egy klassz overall bármikor jó választás. Ha bal lábbal kelünk fel, akkor kell egy ilyen ruhába belebújni: tuti nem fogunk vele mellé, kényelmes és divatos.

HÍMZETT KISRUHA

A népies motívumok is reneszánszukat élik, nagy örömömre. Rengeteg ilyen kis hímzett felsőm, pólóm van. Ez a ruha az egyik kedvencem, még Madridban vettem legalább 5 éve, és mai napig tökéletes állapotban van és egyre divatosabb... Ezekre a darabokra mondjuk, hogy jó befektetés :)

Szeretettel:
Nóra
0 Tovább

Plisszír szerelem

Sziasztok Jónők!

Szeretitek a szoknyákat? Arra jöttem rá, hogy én nagyon, és van egy különösen nagy szerelmem: a plisszír :) Nagyon tetszik nekem ez az anyag, nőies, szép az esése és mindennel jól mutat. Felvettem a három kedvenc darabomat, hogy megmutassam. Íme:

 SÁRGA MAXI

RÓZSASZÍN

CSÍKOS

Ezekből az alapdarabokat kényelmesen tudom variálni, ha épp nincs semmi ötletem, akkor felkapok egy egyszerű fehér pólót és a szoknyák valamelyikét és készen is vagyok! Szuper dolog ez a plisszír, csak ajánlani tudom :)

Szeretettel:
Nóra

0 Tovább

Hogyan legyek jó nő?

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek