Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hűsítő Elegancia

Sziasztok Jónők!

Napokig nyikkanás nélkül elvoltam a kánikulával, de az utolsó három nap bevallom, kifárasztott. Most különösen fontos, hogy mit veszünk fel, mert bizonyos anyagok, és fazonok nem túl kényelmesek és melegítenek. Ráadásul, ha valakinek a hőségben is csinosnak kell maradnia a munkája miatt, ott tényleg háromszor is  meg kell gondolni mit kap elő reggel a szekrényből. Én fehérre váltottam, így elviselhetőbb a hőség, ráadásul az elegancia is garantált.

                                                      CSIPKE

A fehér csipkeruhára mindig lehet számítani, gyorsan belebújok, egy-két ékszerrel feldobom, és lehet indulni.

                                                            NADRÁG

Egy hófehér, élére vasalt nadrág és egy fehér póló örök megoldás. Én egy hatalmas, színes, látványos nyakláncot is választottam hozzá, ami kicsit megtöri a fehérséget.

                                                           SZOKNYA

A hófehér ceruzaszoknya szintén egy örök klasszikus, bármilyen fehér felsővel szuperül mutat. Ehhez még egy fehér kalapot is el tudok képzelni, ami megvéd a napszúrástól.

Érdemes egyébként minél több fehér ruhadarabot gyűjtögetni az évek alatt, különösen ezekből az alapdarabokból, mert a szoknya, a nadrág és a csipkeruha is szép és mutatós lesz jövőre, és öt év múlva is. Hűsítően, kortalanul, elegáns választás :)

Szeretettel:
Nóra

1 Tovább

Városi Romantika

Sziasztok Jónők!

Meglátogattuk minap az egyik kedvenc márkám főhadiszállását két forgatás között, ahol annyira csodálatos ruhákra bukkantunk, hogy azonnal le is fotóztuk őket Gáborral. Szerintem a képek magukért beszélnek: a romantikus, bájus ruhácskákából sosem lehet elég...

SÁRGA

VIRÁGOS
CSÍKOS
FEHÉR

 
               ruhák: F&F, helyszín: Gozsdu udvar, fotó: Molnár Gábor, utómunka: Kántor Kata

 

Őszintén én elolvadtam a szerelemtől, különösen a sárga ruha nőtt a szívemhez...A nyár amúgy is egy csodás időszak, de így, ezekkel a szépségekkel, még jobb lehet!

Szeretettel:
Nóra
5 Tovább

Csigaházam, a táskám

Sziasztok Jónők!

Képzeljétek, a kézitáska ősét meglehetősen későn, mindössze a XVIII. században találták fel. Előtte különféle kis erszényekben, zsákocskákban hordták magukkal az emberek a fontosabb dolgokat (többnyire pénzt), még előtte pedig bőrzsákokba gyűjtögették ősanyáink a bogyókat. Idővel a szütyőből míves kistáska lett, 1860-ra pedig már egyre nagyobb táskákat kezdtek varrni hölgyek számára, amiben aztán lehetett tartani a piperét. Ma pedig...Van kicsi, nagy, lapos, óriási, mütyürke, átlátszó. Nem vagyok nagy táskarajongó, de igyekeztem minden féléből vásárolni magamnak  egyet-kettőt, aztán azokat hordom szakadásig. Így legalább nincs az az alkalom, ami kifogna rajtam, mindenhová van egy táskám, amiben tudom vinni a portékát. Néha csak egy zsepit és telefont, néha pedig a fél házat. Táska-függő, hogy mit és hová :)

Mutatom a kedvenc darabjaimat:

Óriás,

amibe minden belefér

Picike,

amiben épp csak a szükséges kap helyet

Clutch,

a divatos

Oldaltáska,

a kényelmes

Kézitáska,

az elegáns

Ezek tehát a kedvenc darabjaim, nincs is szükségem másra. Most még...aztán ki tudja, mit hoz a jövő... :)

Szeretettel:
Nóra
1 Tovább

Smukk mustra

Sziasztok Jónők!

Én és az ékszerek? Érdekes viszonyban vagyunk. Van egy rakással, de csak ritkán hordom őket. Rendszerint úgy néz ki, hogy felveszek egyet, megnézem magamat a tükörben és rájövök, hogy nem oszt nem szoroz, hogy van-e rajtam vagy sem. Viszont vannak néha olyan ruhák, amelyeknek kifejezetten jót tesz egy-egy ékszer.

Az egyszerűség kedvéért vegyünk egy farmer-fehér póló kombinációt. Ezt a szettet úgy tudjuk variálni ékszerekkel, ahogy csak akarjuk! Lehetünk elegánsak, bohémek, aranyosak, trendik, nőiesek...ahogy tetszik :)

Ezek a legkedvesebb darabjaim. Nem mondom, hogy minden nap hordom őket, de néha-néha jó szolgáltatot tesznek... :)

Szeretettel:
Nóra
0 Tovább

Olyan nincs, hogy túl sok virág!

Sziasztok Jónők!

Amint kisüt a nap, rögtön előkerülnek nálam a virágos ruhák a szekrényből. Gondolom, ezzel nem csak én vagyok így. A jó idő és a színpompás ruhácskák kéz a kézben járnak. Végülis mikor máskor viseljünk virágzó ruhákat, ha nem most? Nemrégiben betértem egy boltba, ott fotóztam a következő szetteket:

OVERAL

hgh

SZOKNYA-ING

fgf

PÓLÓ

NADRÁG

KISRUHA

Remélem, hogy Nektek is tetszettek a szettek. Amint az jól látszik a virágok bárhol felbukkanhatnak, engedjünk tehát a csábításnak! Így leszünk igazán frissek, üdék és virágzóan imádnivalóak nyáron! Bátran, merészen mixeljük a mintákat, színeket, anyagokat egymással. Gábor operatőrömet idézném, aki egy forgatáson mondta a következő bölcsességet. Éppen egy helyszínt rendeztünk be, és egyre több és több virágot tettünk a háttérbe. Majd megkérdeztem: Szerinted nem sok a virág? Mire Ő: "Olyan nincs, hogy túl sok virág." Ehhez tartsuk magunkat lányok:)

Szeretettel:
Nóra
0 Tovább

Hogyan legyek jó nő?

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek