Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Öveket becsatolni!

Sziasztok Jónők!

Régebben nem foglalkoztam különösebben az övekkel. Ha szükségem volt egyre, akkor felvettem, de nem mondhatnám, hogy az öltözékem dísze lett volna. Hiba volt. Mára rájöttem, hogy egy okosan megválasztott, klasszul megcsavart öv nem csupán rafináltan öltöztet, hanem nagyon divatos is, ráadásul oda irányítom vele a figyelmet ahová akarom! 

ruhhhhh

Itt van péládul ez a kisruha. Ha jól megnézzük nem igazán látszik, hogy hol van a derekam, vagy a csípőm, nagyon egybeolvad az egész. Amennyiben erre még egy kardigán is rákerül a helyzet csak tovább bonyolódik, oda a nőies forma. Azonban egy övvel a probléma varázsütésre megoldódik, a fókuszpont a derékon lesz, így egyből csinosabb összhatást tudok elérni. Tehát az övet mindig oda tegyük, ahová a figyelmet összpontosítani akarjuk! Ez lehet a csípőn is egyébként, ha valaki ott szeretne erősíteni magán kicsit. Én maradok inkább a deréknál...az a biztos :)

öv

A másik nagy hiba, amit régen elkövettem, hogy nem foglalkoztam túlzottan az övkötéssel. Igazából fel sem  merült bennem, hogy egy övet máshogy is meg lehet, vagy szabad kötni, mint ahogy az a NagyKönyvben meg van írva. Mostanában viszont igyekszem mindig újabb és újabb variációkat kitalálni, mert így lehet igazán egyedivé és izgalmassá varázsolni a ruháinkat. Most mutatok 10 különféle kötési módot a kedvenceim közül:

ö1ö2

ö3

A lényeg a következő: nincsenek szabályok! Nézd meg milyen hosszú az öved és a lehetőségekhez mérten variálj. Ha elég hosszú, akkor csavard, tekerd ahogy tetszik. Merj játszani a formákkal! Persze attól se félj, hogy valami teljesen egyedit alkoss, péládul az övedet időről időre (ha van kedved) karkötőként akár a csuklódra is tekerheted, ahogy én is tettem még a legelső blogbejegyzésemben. Íme, egy kép emlékeztetőül:

övi

Itt egy régebbi videóm is, amiben szintén van pár övkötési fortély: http://tv2.hu/musoraink/mokka/7876_hogyan_legyek_jo_no_-_oszi_ovtippek.html

Hajrá Jónők, várom a fotókat! Kíváncsi vagyok Ti, hogyan tekeritek magatok köré az öveteket leggyakrabban :)

Szeretettel:
Nóra
0 Tovább

A fehér ingem nélkül sehová!

Sziasztok Jónők!

 

Kedvem támadt egy kis klasszikushoz, előkaptam hát a fehér ingemet. Mióta világ a világ a fehér felsőket, pólókat mindig is imádtam, gyűjtöttem, előszeretettel hordtam. Ugyanis:

  • olyan, mint a legjobb ránctalanító krém. Ha ezt viseljük az arcunk rögtön frissebbnek, kisimultabbnak tűnik az anyagról visszaverődő fénytől
  • olyan, mint a kisfekete. Sosem lehetünk benne sem túl-, sem alulöltözöttek
  • tisztaságot, frissességet, ápoltságot áraszt
  • mindennel variálható


FARMERRAL

 
bénu

Íme a fehér ingem és egy nagy méretű farmerom. Nyilván ezek együtt nem mutatnak valami jól az első képen, azonban amint felhajtom a farmer szárát, magassarkút húzok, betűröm az inget, övet kötök, feltűröm az ingujjat és a gallért is felhajtom a helyzet megváltozik: a farmer-ing párosból városi sikk lesz!

kari

SZOKNYÁVAL

szokkkk

A fehér inget szoknyával párosítani gyerekjáték. Bőven elég, ha csak belehúzod a szoknyába az inget, felveszel hozzá valamilyen mutatós nyaklánot illetve magassarkút és garantált az elegáns megjelenés. Én most egy vékony, puha, kék felsőt is húztam az ing fölé, hogy még jobban ráerősítsek a tengerész stílusra.

tengi

RÖVID NADRÁGGAL

nadri

Nyáron mivel is lehetne jobban variálni a fehér inget, mint egy rövid nadrággal és egy csinos magassarkúval! Én a biztonság kedvéért egy vékony rózsaszín kabátkát is vettem fel hozzá, ami színben passzol a rózsaszín cipővel és a hűvösebb fuvallatoktól is megvéd. A nyakláncot én készítettem, ha érdekel hogyan, itt van hozzá a videó: http://tv2.hu/musoraink/mokka/126815_koves_nyakek.html

nyakk

Mára ennyi variáció elég, a sort azonban még bőven lehet folytatni: maxi szoknya, bőrnaci, leggings, sőt még a fürdőruha is szuperül mutat fehér inggel.. ez majd egy másik bejegyzésben mutatom meg... :)

Addig is, fehér ingeket elő a szekrényből!

Szeretettel:
Nóra
4 Tovább

Dzsungelláz

Sziasztok Jónők!

Nekem nagyon bejön a dzsungel téma. Tetszenek a khaki, katonazöld színű nadrágok, felsők, ingek különösen, ha neonsárgával variálom. Az ember egyből egy vad expedíción érzi magát...akár a város szívében is!

exp

Összeszedtem mindet, amit a szekrényben találtam: szalmakalap, zöld nadrág, kisruha, ing, majmos póló, bőrövek, párduc minta...van itt minden! Lássuk, mit kombináltam belőlük:

KISRUHA

ruhaaaa

Ezt kis zöld ruhát már harmadik éve hordom és még mindig nagyon szeretem. Jól variálható és azt veszem észre, hogy minden évben más jelleget kap attól függően, mivel párosítom. Idén menő a zöld és rikító sárga házassága, így most egy élénk táskával tettem divatossá, egy állatmintás sállal és saruval pedig gondoskodtam az dzsungeles hatásról.

kisr

SÁRGA NADRÁG - ZÖLD FELSŐ
majom

Sárga nadág, majmos póló és zöld ing. Tökéletes párosítás egy forró napon! Az inget én készítettem, jobban mondva az ing gallérjának a díszítését :) Ha érdekel, hogyan csináltam, itt van róla egy videó: http://tv2.hu/musoraink/mokka/123754_divat_a_mives_galler.html

ingr

ZÖLD NADRÁG- SÁRGA FELSŐ

tigris

Csere: ebben az esetben a nadárgom zöld, és a felsőm sárga. Húúú, de még milyen rikító neonsárga! A cipőmön és a telefonomon pedig visszaköszön a tigrisminta. Bizony, ha nagyvadra vadászunk, így kell hozzá felöltözni :)

telo

Ennyit mára, kapjátok elő az összes zöldet, sárgát és mintásat és kezdődhet a variálás. Majd mutassátok meg ki, mire jutott :)

Szeretettel:
Nóra
0 Tovább

La vie en rose

Sziasztok Jónők!


Ahogy a minap pakolásztam a szekrényemben rádöbbentem: én szeretem a rózsaszínt. Alapvetően mindig azt hittem, hogy nem is. Három évvel ezelőtt gyakorlatilag egy-két edzős pólót leszámítva egy darab rózsaaszín holmim sem volt, most viszont...Mondják, hogy az ember az öregedéssel fura szokásokat vesz magára, de a rózsaszín fordulatot inkább annak tudom be, hogy rájöttem: jól áll ez a szín, és ráadásul most nagyon divatos is. 


MAXI

Megmutatom a kedvenc darabjaimat:

ruh

Kezdésnek rögtön itt van ez a szépséges maxiruha. Mindent tud, amit kell: finom az anyaga, rafinált a dekoltázsa, madárdalos a mintája.


madár


KISRUHA

ruhaa


Igazán tündéri ez a kis rózsaszín ruhácska, nagyon szeretem. Még télen vettem, mikor megláttam azonnal tudtam: az idei nyár számomra, ezzel a ruhával lesz tökéletes. Pink hegyes orrú cipővel tökéletes páros.


SZOKNYA


plisz

Mindig is oda voltam a pliszírozott szoknyákért. Van bennük valami jópofa elegancia. Most egy púderszínű izgalmas felsővel variáltam, így néz ki felvéve:


plkk


NADRÁG

cukk


Nem maradhat ki a sorból a nadrág sem természetesen: halvány púderszínt választottam, hozzá pedig egy kissé harsányabb, mégis édesen kislányos, csíkos felsőt


cuki

A rózsaszín, pink kifejezetten divatos szín mostanában, bátran merje még az is bevállalni, aki eddig nem volt rózsás kedvében. Nagyon jól lehet kombinálni és egyből nőiesebb, lágyabb, finomabb lesz tőle a viselője megjelenése!

Sok sikert!

Szeretettel:
Nóra
3 Tovább

Love-ing :)

Sziasztok Jónők!

Múlt héten bemutattam a kedvenc farmeromat. Akkor azt modtam, hogy már csak egy farmeringet kell szerezni és teljes lesz a boldogság :) Jelentem sikerült: megvan az ing!

Nézzétek csak:

ing

Nagyon szép a színe, az anyaga, teljesen elégedett vagyok. Ráadásul nagyon könnyen lehet variálni a már meglévő holmijaimmal.

SZOKNYA

szoknyaa

Ezt a szoknyát egy éve szereztem be, szerintem nagyon mókás a rojtok miatt, különösen ha fúj a szél :)

szoook

kombo

NADRÁG

A szoknya mellett persze nadrággal is jól mutat a farmering: mentával, halvány rózsaszínnel, világos sárgával...Én most azonban az egyik nagy kedvencemmel, a kutyás nadrágommal párosítottam.

kutya

Ez lett az eredmény:

kutty

RÖVID NADRÁG

A sorból természetesen nem maradhat ki a rövid madrág sem. Neonsárga, a nyár nagy kedvence. Az enyém is!

burr

neon s

Az eredmény:

buri

Teljes mértékben elégedett vagyok! Nagyon megszerettem az új ingemet, mert azt látom, hogy ez is egy olyan darab, amit úgy kombinálok, ahogy kedvem tartja. Szeretem az ilyet :)

Szeretettel:
Nóra
0 Tovább

Hogyan legyek jó nő?

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek