Sziasztok Jónők!

Régebben nem foglalkoztam különösebben az övekkel. Ha szükségem volt egyre, akkor felvettem, de nem mondhatnám, hogy az öltözékem dísze lett volna. Hiba volt. Mára rájöttem, hogy egy okosan megválasztott, klasszul megcsavart öv nem csupán rafináltan öltöztet, hanem nagyon divatos is, ráadásul oda irányítom vele a figyelmet ahová akarom! 

ruhhhhh

Itt van péládul ez a kisruha. Ha jól megnézzük nem igazán látszik, hogy hol van a derekam, vagy a csípőm, nagyon egybeolvad az egész. Amennyiben erre még egy kardigán is rákerül a helyzet csak tovább bonyolódik, oda a nőies forma. Azonban egy övvel a probléma varázsütésre megoldódik, a fókuszpont a derékon lesz, így egyből csinosabb összhatást tudok elérni. Tehát az övet mindig oda tegyük, ahová a figyelmet összpontosítani akarjuk! Ez lehet a csípőn is egyébként, ha valaki ott szeretne erősíteni magán kicsit. Én maradok inkább a deréknál...az a biztos :)

öv

A másik nagy hiba, amit régen elkövettem, hogy nem foglalkoztam túlzottan az övkötéssel. Igazából fel sem  merült bennem, hogy egy övet máshogy is meg lehet, vagy szabad kötni, mint ahogy az a NagyKönyvben meg van írva. Mostanában viszont igyekszem mindig újabb és újabb variációkat kitalálni, mert így lehet igazán egyedivé és izgalmassá varázsolni a ruháinkat. Most mutatok 10 különféle kötési módot a kedvenceim közül:

ö1ö2

ö3

A lényeg a következő: nincsenek szabályok! Nézd meg milyen hosszú az öved és a lehetőségekhez mérten variálj. Ha elég hosszú, akkor csavard, tekerd ahogy tetszik. Merj játszani a formákkal! Persze attól se félj, hogy valami teljesen egyedit alkoss, péládul az övedet időről időre (ha van kedved) karkötőként akár a csuklódra is tekerheted, ahogy én is tettem még a legelső blogbejegyzésemben. Íme, egy kép emlékeztetőül:

övi

Itt egy régebbi videóm is, amiben szintén van pár övkötési fortély: http://tv2.hu/musoraink/mokka/7876_hogyan_legyek_jo_no_-_oszi_ovtippek.html

Hajrá Jónők, várom a fotókat! Kíváncsi vagyok Ti, hogyan tekeritek magatok köré az öveteket leggyakrabban :)

Szeretettel:
Nóra