Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Felújított sál

Sziasztok Jónők!

A héten egy kicsit átalakítottam. Méteráru boltban jártam, ahol rábukkantam erre az aranyos pomponos szegélyre. Rögtön arra gondoltam, hogy ezzel körbedíszítem az egyik régi sálamat! Így csináltam:

1. - sál

2. - pomponos szegély+cérna

3. - egyszerűen rávarrjuk a szegélyt és kész :)

Ez a technika természetesen nem csak sálak, kendők esetében működik: pulcsikat, pólókat is lehet vele díszíteni! Sok sikert mindenkinek!

Szeretettel:
Nóra

0 Tovább

Úgy élvezem én a strandot... :)

Sziasztok Jónők!

Biztos vagyok benne, hogy ebben a jó időben mindenki vízparton tölti az idejét, aki csak teheti :) Végre én is eljutottam hétvégén a strandra, nagyot úsztam, pihentem. Arra gondoltam, megmutatom mit vittem magammal :)

Kellemes pihenést Nektek is Lányok :)

Szeretettel:

Nóra

0 Tovább

Kincs, ami van

Sziasztok Jónők!

A kedvenc kincses helyemen jártam picit kutakodni, szuper dolgokra bukkantam. Le is fotóztunk Nektek párat, nézzétek csak!

SMINK

 

Ez aztán a smink mennyország! Csupa-csupa olyan 'márka', amit eddig még nem láttál! Nem mondom, hogy minden szuper közülük, de ki lehet fogni olyat, ami a nagy világmárkákat is megszégyeníti minőségben, tartósságban egyaránt. Árban pedig kilométerekre vannak egymástól :)

KÖRÖM

Aki szereti otthon szépíteni a körmeit, annak ez a pár polc valószínűleg maga az éden! Kismillió körömlakkra, géllakkra, ilyen-olyan körömös kellékre és persze díszekre bukkanhatunk.

HAJ

Igen, ezek fésűk! Hát nem édesek? :))

Szeretettel:

Nóra

10 Tovább

Aki keres, talál

 Sziasztok Jónők!

Ki mondta, hogy ami olcsó, az feltétlenül rossz is? Néha ki lehet fogni nagyon jutányos áron, értékelhető dolgokat.

Most táskára vadásztam, és egész elégedetten bólintottam a keresgélésem végén. Megörökítettem mindent, ami tetszett. Meg azt is ami nem, mert lássuk be: volt itt minden :)

Ahogy láthatjátok, a felhozatal bőséges volt, ebből kellett megtalálnom az igazi kincseket. Mutatom mire bukkantam! :)

 

Na, mit gondoltok? :)

Szeretettel:
Nóra

1 Tovább

Tüllrétegben úszva

Sziasztok Jónők!

Már ezer éve terveztem, hogy varrok magamnak egy tüllszoknyát. Arra gondotlam, hogy csinálok róla videót is, hátha más is kedvet kap. Még jó, hogy nem kezdtem bele... :)

Gondoltam ujjgyakorlat végett megvarrom az alsószoknyát, de már a szabásnál is gondjaim támadtak, és akkor rájöttem, hogy talán ehhez még nem vagyok eléggé képzett. Szóval hazavittem a hétvégén anyukámnak az anyagot és megkértem, hogy varrja meg nekem :)

Az eredmény pedig: egyszerűen mesés lett, nézzétek csak! A legjobban -a hercegnős tüllrétegen túl- az tetszik benne, hogy szuperül lehet variálni: bőrkabáttal, farmerrel, inggel, pólóval, felsőkkel is jól mutat. 

Remélem Nektek is annyira tetszik a szoknya, mint nekem, egyszerűen imádom! Anyukámat is, hogy ilyen ügyesen megvarrta és megtanította nekem, hogyan kell. Ha legközelebb nekikezdek egy másik színű szoknyának, már menni fog, és jöhet az a beígért videó is :)

Szeretettel:

Nóra

0 Tovább

Hogyan legyek jó nő?

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek