Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Végtelenítve

Sziasztok Jónők!

Ha ősz, akkor sál. Nem mindegy azonban, hogy milyen! Egy ideje nagy divat a végtelen sál, ami így néz ki:

 

Aki nem túl profi sálkötésben, javaslom szerezzen be egy ilyet erre az őszre/télre, mert ezzel a fajtával hihetetlenül könnyű dolga lesz. Csak nyakba kell tenni, egyszer megtekerni és kész is.

Íme:  

1.

Lássuk mi történik akor, ha ugyanezt csináljuk, csak a sálat egyformán hosszúra hagyjuk a nyakunk körül:

2. 

Úgy is formázhatjuk a sálat, hogy az 2-es képen látható módon a nyakunk köré tekerjük az egészet, majd a két sálrészt egymáson megtekerjük párszor. Ez lesz belőle:

3.

Íme egy nagyon egyszerű variáció! A sálat tekerjük körül a nyakunkon, majd az egyik végét bújtassuk át a másikon. 

4. 

A négyes kép alapján készül az ötös is. A sálat egyszerűen csavarjuk meg maga körül egy irányban, majd tegyük a nyakunk köré. A végeket húzzuk át egymáson, ahogy a négyes képen.

5.

A következő variációnál az egészet úgy kezdem, mint az egyes képen. Ha az megvan, akkor a hosszabb részt egyszerűen csak megcsomózom és kész is a hatos verzió:

6.

Ha háromszor is a nyakam köré tekerem a sálat, ez lesz belőle:

7.

Ki mondta, hogy a sál nem lehet "sapka" is egyben? 

8. 

Sőt, akár a vállunkra is rakhatjuk! 

9.

Ha pedig nagyon fázunk, teljesen bele is bújhatunk :)

10.

Ez csak pár volt a kedvenc kötéseim közül, legközelebb hozok még párat. Végtelen sál=végtelen variáció :)

Szeretettel:
Nóra

1 Tovább

Csizmaszár

Sziasztok Jónők!

Nemrég egy nagyobb csizmamustrát tartottam. Én nagyon kedvelem a lapos cipőket, bakancsokat, mert amúgy is elég magas vagyok és 2-3 óra után nagyon megsajdul a hátam a tűsaroktól. Ezekben a bokacsaizmákban viszont semmi bajom nem volt. Talán még ma is hordanám őket, ha...

....közben be nem zár a bolt, ahol nézelődtem :) Tanulság: tessék időben hozzákezdeni a cipővadászathoz. 

Szeretettel:
Nóra
2 Tovább

Pulóverbe burkolózva

Sziasztok Jónők!

Sikerült nagyon megfáznom, szóval mostantól ha kell, ha nem 6 réteg ruhába burkolózom minimum! Sőt, már jöhet a sapka, sál, kesztyű is... Inkább, mint betegen nyomni az ágyat. Szóval nekiindultam és szétnéztem milyen klassz őszi darabokat találhatok a kedvenc turimban.

Ezekre bukkantam:

KÖTÖTT KARDIGÁN
MASNIS PULCSI
KOCKÁS ING
KÖTÖTT PULCSI
ÓRIÁS PULÓVER

A kockás ing és a kötött pulcsi azonnal nagy kedencem lett, kitűnően tudom ezeket variálni. Az LA felsőben pedig lehet menni sportolni, vagy csak egy lazulós vasárnapon ebben pihenni...és meggyógyulni végre :) Vigyázzatok magatokra, öltözzetek melegen!

Szeretettel:
Nóra
0 Tovább

Variációk egy ingre

Sziasztok Jónők!

Múlt héten arról írtam miért nagyon jó választás, ha az ember szekrényében jó sok ing található. Nem csupán szépek és elegánsak ezek a ruhadarabok, hanem nagyszerűen variálhatók is: szoknyával (elegáns, bohókás darabokkal egyaránt), nadrággal (bőrnacival, farmerral, elegáns nadrággal), kabáttal, blézerrel, kardigánnal, sőt az is klassz megoldás, ha egyszerűen csak egy pólót húzunk az ing föle. Íme pár példa, a kedvenc fekete ingemmel:

SZOKNYÁVAL

PÓLÓVAL

FARMERRAL - KARDIGÁNNAL

BŐRDZSEKIVEL- SZÍNES NADRÁGGAL

KABÁTKÁVAL- BŐRNADRÁGGAL

Remélem tetszettek az összeállítások. Javaslom, hogy amikor legközelebb idegesen tipródsz a szekrényed előtt, hogy mit is vegyél fel, mert persze nincs egy göncöd sem....nos, akkor villanjon be a megoldás: inget!

Szeretettel:
Nóra

1 Tovább

Mindennapi ing

Sziasztok Jónők!

Rengeteg barátnőm dolgozik olyan munkahelyen, ahol kötelező a csinos, elegáns megjelenés napról napra. Bajban is vannak szegények, hogy mit vegyenek fel, mert egy idő után már nincs mit, mivel kombinálni. Aztán, amikor rákérdezek, hogy mennyi ing van otthon, jön a válasz: 1 vagy 2 maximum.

Nos, itt van a probléma, ugyanis ingből sosem elég. Nagyszerű befektetés, hiszen szuperül lehet mindennel kombinálni: kisruhákkal, kosztümmel, nadrággal, szoknyával, blézerrel, kardigánnal...

Előkerestem az én kedvenceimet és arra jöttem rá, hogy a fontosabb színekből van egy-egy darabom (némelyik már több éves) és mai napig vígan hordom mindet, mert soem mennek ki a divatból.  Íme a kedvenceim:

BÉZS

ZÖLD
FEHÉR
ZEBRÁS
TÜRKIZ
FEKETE

A képeken egy fehér nadrággal mutattam be az ingeket, a variációk száma azonban végtelen. Egy következő blogbejegyzsésben lefotózom mi mindennel kombinálható egyetlen ing.

Szeretettel:
Nóra
1 Tovább

Hogyan legyek jó nő?

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek