Sziasztok Jónők!

A minap sétáltam egy nagyot és megdöbbeve tapasztaltam, hogy még mindig élnek köztünk szilikon harcosok. Olyan a lányok, akik foggal-körömmel küzdenek a ronda szilikon pántjukért, és viselik és vilselik...No, meg ott a másik csoport, akik folyton villantanak. Fehér topp alól vörös vagy fekete melltartópántot, fekete alól kéket, nekik nem számít, csak valami lógjon ki. Pedig már annyi pánt nélküli vagy rafináltam pántos melltartó létezik, amivel ízlésesen tudunk viselni egy-egy felsőt!

Ez a bejegyzés nem jöhetne létre ezek nélkül az intelligens melltartók nélkül, amik szépen diszkréten megbújnak a ruha alatt és engedik azt érvényesülni. Ha megnézzük a következő képeket egyikből sem buggyan ki sem szilikon, sem pántok halmaza. Csak azt látni, hogy milyen szépek, és trükkösek ezek a felsők hátulról!

Imádom az ilyen ruhákat amúgy, mert az ember szemét a másik hátára tapasztják a nem mindennapi megoldások: egy-két dísz, minta, kivágás, csipke csodás hatást kelt pulcsin, felsőn, pólón egyaránt. Nézzétek csak:

Ugye, mondtam én? A felsők szépek és sehol egy kilógó szilikonpánt :) Lehet ám így is élni. Mondom ezt, nem minden hátsó szándék nélkül...

Szeretettel:
Nóra

fotók: pinterest.com