Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Pulóverbe burkolózva

Sziasztok Jónők!

Sikerült nagyon megfáznom, szóval mostantól ha kell, ha nem 6 réteg ruhába burkolózom minimum! Sőt, már jöhet a sapka, sál, kesztyű is... Inkább, mint betegen nyomni az ágyat. Szóval nekiindultam és szétnéztem milyen klassz őszi darabokat találhatok a kedvenc turimban.

Ezekre bukkantam:

KÖTÖTT KARDIGÁN
MASNIS PULCSI
KOCKÁS ING
KÖTÖTT PULCSI
ÓRIÁS PULÓVER

A kockás ing és a kötött pulcsi azonnal nagy kedencem lett, kitűnően tudom ezeket variálni. Az LA felsőben pedig lehet menni sportolni, vagy csak egy lazulós vasárnapon ebben pihenni...és meggyógyulni végre :) Vigyázzatok magatokra, öltözzetek melegen!

Szeretettel:
Nóra
0 Tovább

Variációk egy ingre

Sziasztok Jónők!

Múlt héten arról írtam miért nagyon jó választás, ha az ember szekrényében jó sok ing található. Nem csupán szépek és elegánsak ezek a ruhadarabok, hanem nagyszerűen variálhatók is: szoknyával (elegáns, bohókás darabokkal egyaránt), nadrággal (bőrnacival, farmerral, elegáns nadrággal), kabáttal, blézerrel, kardigánnal, sőt az is klassz megoldás, ha egyszerűen csak egy pólót húzunk az ing föle. Íme pár példa, a kedvenc fekete ingemmel:

SZOKNYÁVAL

PÓLÓVAL

FARMERRAL - KARDIGÁNNAL

BŐRDZSEKIVEL- SZÍNES NADRÁGGAL

KABÁTKÁVAL- BŐRNADRÁGGAL

Remélem tetszettek az összeállítások. Javaslom, hogy amikor legközelebb idegesen tipródsz a szekrényed előtt, hogy mit is vegyél fel, mert persze nincs egy göncöd sem....nos, akkor villanjon be a megoldás: inget!

Szeretettel:
Nóra

1 Tovább

Mindennapi ing

Sziasztok Jónők!

Rengeteg barátnőm dolgozik olyan munkahelyen, ahol kötelező a csinos, elegáns megjelenés napról napra. Bajban is vannak szegények, hogy mit vegyenek fel, mert egy idő után már nincs mit, mivel kombinálni. Aztán, amikor rákérdezek, hogy mennyi ing van otthon, jön a válasz: 1 vagy 2 maximum.

Nos, itt van a probléma, ugyanis ingből sosem elég. Nagyszerű befektetés, hiszen szuperül lehet mindennel kombinálni: kisruhákkal, kosztümmel, nadrággal, szoknyával, blézerrel, kardigánnal...

Előkerestem az én kedvenceimet és arra jöttem rá, hogy a fontosabb színekből van egy-egy darabom (némelyik már több éves) és mai napig vígan hordom mindet, mert soem mennek ki a divatból.  Íme a kedvenceim:

BÉZS

ZÖLD
FEHÉR
ZEBRÁS
TÜRKIZ
FEKETE

A képeken egy fehér nadrággal mutattam be az ingeket, a variációk száma azonban végtelen. Egy következő blogbejegyzsésben lefotózom mi mindennel kombinálható egyetlen ing.

Szeretettel:
Nóra
1 Tovább

Ősszel is csinosan!

Sziasztok Jónők!

Ki mondta, hogy ősszel nem lehet kisruhákat hordani? Csak vastagabb anyagú darabra van szükségünk, amit aztán könnyen tudunk kabáttal, dzsekivel, pulcsikkal is variálni. A héten a kedvenc turkálómban jártam és ezeket a klassz kisruhákat találtam alapdarabnak:

ROJTOS

ZÖLD

KÖTÖTT

KATONÁS

SZEGECSES

Érdemes nézelődni, mert sosem tudni milyen kincsekre bukkanhat az ember!

Szeretettel:
Nóra
3 Tovább

Kendőzd el!

Sziasztok Jónők!

Egyszer csak hideg lett, ma reggel már például kifejezetten fáztam. Ilyenkor szuper, ha van az embernél egy jó puha sál, ami reggel melegen tart, napközben könnyedén elfér a táskában, este pedig munkából hazafelé ismét jó szolgálatot tesz. Arról már nem is beszélve, hogy milyen divatos kiegészítő. Feldob, megszépít, divatossá tesz bármilyen egyszerű felsőt, kabátot. Bátran ajánlom minden korosztálynak!

Lássuk az én kedvenceimet:

VIRÁGOS
NEON
ETNO
KOCKÁS
CSINÁLD MAGAD!
Ha érdekel, hogyan tudsz ilyen sárga sálat készíteni magadnak, akkor ajánlom figyelmedbe a videómat:
http://tv2.hu/musoraink/mokka/23471_hogyan_legyek_jo_no_-_polobol_salat.html
LEOPÁRD

Egy-egy ilyen darabbal biztosan sokkal vidámabb és sokszínűbb lesz az ősz, és a megfázás is elkerülhető :)

Szeretettel:
Nóra
0 Tovább

Hogyan legyek jó nő?

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek