Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kreatív kis fekete

Sziasztok Jónők!

Szeretném bemutatni az új kedvencemet: a kreatív ruhát, amit úgy alakítok kedvemre, ahogy csak akarok. Rengeteg variáció létezik attól függően, hogyan tekerem a ruhát. Minden nap egy új stílus :)

Lássunk pár variációt:

Ezek pedig a kedvenc verzióim hátul:

Remélem, hogy nektek is annyira tetszik ez a ruha, mint nekem:) Mostantól megszűnt az a gondom, hogy úgy érzem "nincs egy rongyom sem", hiszen egyik alkalommal így viselem, máskor máshogyan, így azt az illúziót kelthetem, hogy legalább 15 féle kis feketém van :) Ezt nevezem én szupernek!

Szeretettel:
Nóra
10 Tovább

A természet lánya

Sziasztok Jónők!

Ha nyár, akkor vidék. Számomra. Nincs is jobb, mint a föld és virágok illata, a madarak hangja, meg a kis bogarak ciripelése, zümmögése. Ennél jobban kevés dolog tud ellazítni. Fél óra egy fa árnyékában, kész meditáció számomra.

A napokban egy nagyon szép helyen jártam, gyorsan fotóztunk is pár képet. Íme, a vidéki ruhatáram alapdarabjai.

FEHÉR RUHA

A kis fehér ruha örök klasszikus, mindenkinek tanácsos legalább egyet beszereznie. Esténként egy farmer kabáttal, farmer inggel nagyon jól mutat, radásul ezen a nyáron szuper divatos is.

RÖVID OVERALL

Egy klassz overall bármikor jó választás. Ha bal lábbal kelünk fel, akkor kell egy ilyen ruhába belebújni: tuti nem fogunk vele mellé, kényelmes és divatos.

HÍMZETT KISRUHA

A népies motívumok is reneszánszukat élik, nagy örömömre. Rengeteg ilyen kis hímzett felsőm, pólóm van. Ez a ruha az egyik kedvencem, még Madridban vettem legalább 5 éve, és mai napig tökéletes állapotban van és egyre divatosabb... Ezekre a darabokra mondjuk, hogy jó befektetés :)

Szeretettel:
Nóra
0 Tovább

Plisszír szerelem

Sziasztok Jónők!

Szeretitek a szoknyákat? Arra jöttem rá, hogy én nagyon, és van egy különösen nagy szerelmem: a plisszír :) Nagyon tetszik nekem ez az anyag, nőies, szép az esése és mindennel jól mutat. Felvettem a három kedvenc darabomat, hogy megmutassam. Íme:

 SÁRGA MAXI

RÓZSASZÍN

CSÍKOS

Ezekből az alapdarabokat kényelmesen tudom variálni, ha épp nincs semmi ötletem, akkor felkapok egy egyszerű fehér pólót és a szoknyák valamelyikét és készen is vagyok! Szuper dolog ez a plisszír, csak ajánlani tudom :)

Szeretettel:
Nóra

0 Tovább

Hűsítő Elegancia

Sziasztok Jónők!

Napokig nyikkanás nélkül elvoltam a kánikulával, de az utolsó három nap bevallom, kifárasztott. Most különösen fontos, hogy mit veszünk fel, mert bizonyos anyagok, és fazonok nem túl kényelmesek és melegítenek. Ráadásul, ha valakinek a hőségben is csinosnak kell maradnia a munkája miatt, ott tényleg háromszor is  meg kell gondolni mit kap elő reggel a szekrényből. Én fehérre váltottam, így elviselhetőbb a hőség, ráadásul az elegancia is garantált.

                                                      CSIPKE

A fehér csipkeruhára mindig lehet számítani, gyorsan belebújok, egy-két ékszerrel feldobom, és lehet indulni.

                                                            NADRÁG

Egy hófehér, élére vasalt nadrág és egy fehér póló örök megoldás. Én egy hatalmas, színes, látványos nyakláncot is választottam hozzá, ami kicsit megtöri a fehérséget.

                                                           SZOKNYA

A hófehér ceruzaszoknya szintén egy örök klasszikus, bármilyen fehér felsővel szuperül mutat. Ehhez még egy fehér kalapot is el tudok képzelni, ami megvéd a napszúrástól.

Érdemes egyébként minél több fehér ruhadarabot gyűjtögetni az évek alatt, különösen ezekből az alapdarabokból, mert a szoknya, a nadrág és a csipkeruha is szép és mutatós lesz jövőre, és öt év múlva is. Hűsítően, kortalanul, elegáns választás :)

Szeretettel:
Nóra

1 Tovább

Városi Romantika

Sziasztok Jónők!

Meglátogattuk minap az egyik kedvenc márkám főhadiszállását két forgatás között, ahol annyira csodálatos ruhákra bukkantunk, hogy azonnal le is fotóztuk őket Gáborral. Szerintem a képek magukért beszélnek: a romantikus, bájus ruhácskákából sosem lehet elég...

SÁRGA

VIRÁGOS
CSÍKOS
FEHÉR

 
               ruhák: F&F, helyszín: Gozsdu udvar, fotó: Molnár Gábor, utómunka: Kántor Kata

 

Őszintén én elolvadtam a szerelemtől, különösen a sárga ruha nőtt a szívemhez...A nyár amúgy is egy csodás időszak, de így, ezekkel a szépségekkel, még jobb lehet!

Szeretettel:
Nóra
5 Tovább

Hogyan legyek jó nő?

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek