Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Aranyoskám

Sziasztok Jónők!

Nézzétek csak mit találtam ma...Egy 100forintos boltban jártam és ezt a csodás bronzosítót vettem, potom 250 forintért!

pir

Sose hallott márka, nulla dizájn, de amihez kell, ahhoz nagyon ért: aranyosan csillog.

Épp a napokban indultam neki új bronzosítót keresni nyárra. Majdnem vettem is 3000 forintért, de végül lebeszéltem magamat róla. Erre tessék, megoldódott a problémám. Elég sokat spóroltam, gyönyörű a színe és nagyon tartós. Még egy kézmosással sem jött le csak a fele.

pe

Szerintem, amint beindul a rövid nadrág szezon összetörök pár golyót és az aranyport belekeverem majd a hidratálómba, hogy ilyen szép fénye legyen a lábamnak is. Régi modelltrükk az ősidőkből :)

pe

Tanulság:

1. minden arany, ami fénylik

2. hiszek a minőségi termékekben, de bizonyos esetekben (pl egy bornzosíó, szemhéjpor, pirosító) tökéletesen jól beválnak az olcsóbb megoldások is :)

Kellemes kutatást jónők!

Szeretettel:
Nóra
0 Tovább

A sikkes Menta

Sziasztok Jónők!

Úgy döntöttem ideje útjára indítani a Jónő Blogot is, ahol csak és kizárólag a ruhákkal, öltözködéssel foglalkozom majd. Hétről hétre szétnézek a szekrényemben, variálom A-t B-vel és rendszeresen ellátogatok a kedvenc turijaimba, hogy megmutassam: divatosan, sikkesen öltözködni nem nagy ördöngősség és nem is feltétlenül kerül sokba.

menta nadrág

Elsőként a tavalyi nagy kedvencemet, a menta nadrágomat vettem elő a szekrényből most, hogy végre kisütött a nap. Imádom ezt a színt, mert lágy, divatos és nagyon üde. Bármivel jól néz ki.

NEON

neon

Amint benyúltam a szekrényembe, rögtön találtam hozzá egy neonsárga felsőt és az örök szerelmemet: a farmerkabátomat. Ezt a kabit bő 5 éve vettem és mai napig megdícsérik.

sarga

 

BARNA

barna

Bár a tavaszi friss színektől messze áll a barna mégis bevettem a menta csapatba, ugyanis nagyszerűen mutatnak együtt! El tudok még képzelni egy fehér-barna pöttyös inget, vagy kockásat is a menta nadrággal. Hűvösebb reggelekre pompás!

barna2

TENGERÉSZ
csík

Végül pedig egy örök klasszikus: tengerész stílus. Menta nadárggal egyszerűen imádnivaló, nőies, elegáns, szeretem. Ráadásul jó vásár, az összes darab örök klasszikus, tehát érdemes beszerezni, mert még 10 év múlva is divat lesz!

kek

Ezt a három variációt találtam kapásból, de ez nem azt jelenti, hogy ennyi és vége. A menta bármivel csodásan mutat: csíkossal, pöttyössel, színessel, fehérrel...Bátran merj próbálkozni, mert elég kicsi a melléfogás esélye :)

Szép napot,
Nóra
0 Tovább

Hogyan legyek jó nő?

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek