Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

SZÍNEZZÜNK

Sziasztok Jónők!

Nemrégiben már beszéltünk a színes blézerek "hatalmáról", ma a színes nadrágokról ejtenék pár szót! Ezt a pasztell kék/rózsaszín/sárga nadárgot még tavaly előtt vettem nyáron. Valahogy sejtettem, hogy ez a pasztell őrület nem megy majd ki egykönnyen a divatból, és lám :) Idén is bátran viselhetem bármelyiket  egy-egy sima pólóval, elegánsabb inggel, de akár lazább pulóverekkel is igazán jól mutat! Tavasszal és majd nyáron is :)

Remélem kedvet kaptatok Ti is egy kis "színezéshez".

Szép napot,

Nóra

0 Tovább

Tavaszi elegancia

Sziasztok Jónők!

 

Ismét az egyik kedvenc helyemen jártam, és megnéztem milyen elegáns ruhák közül tudunk ebben a szezonban válogatni. Nekem nagyon tetszenek :) Nézzétek!

 

KÉK

 

 

KOCKÁS

 

FEKETE

 

SZÜRKE

 

A legnagyobb kedvencem talán a fekete overál: ez ember csak felveszi, 1-2 ékszer és kész is van, nem kell rajta sokat gondolkozni :) Ajánlom bátran :)

 

Szeretettel:

Nóra

0 Tovább

Romantikus hangulatban

Sziasztok Jónők!

Szerintem kevés nőiesebb ruhaszett létezik, mint a ruha-kabát verzió. Egy részről romantikus választás, mindamellett modern külsőt is kölcsönöz, ha feltűnő színeket kombinálunk.

PINK KABÁT- FEKETE FEHÉR RUHA

CSÍKOS SZOKNYA- FEHÉR BLÚZ- KÉK BALLON

PINK-FEKETE RUHA- MINTÁS KABÁT

BÉZS KABÁT- MINTÁS RUHA

Imádom mindegyik variációt, főleg azért, mert nem kell sokat vacakolni velük, az ember csak benyúl a szekrénybe és pár perc alatt már fel is öltözött. Az eredmény pedig: igazán nőies. 

Szeretettel:
Nóra
0 Tovább

Tavaszodik...

Sziasztok Jónők!

Nemrég egy nagyon kellemes napot töltöttem szép ruhák társaságában. Ki ne szeretne ilyen helyen lazulni egy kicsit, és felpróbálni a tavasz legújabb darabjait? Megmutatom a legszebb pulcsikat, felsőket, amiket találtam :)

CSÓK BABY!

VONALAS EGYSZERŰSÉG

CSIPKE HATÁS

VIRÁGOM, VIRÁGOM

Remélem tetszettek a felsők, ha igen ugorjatok be jövő héten is a blogomban, mert megmutatom milyen szépséges tavaszi kabátokat és ruhákat találtam ugyanitt :)

Szép napot,
Nóra
0 Tovább

Csizmaszár

Sziasztok Jónők!

Nemrég egy nagyobb csizmamustrát tartottam. Én nagyon kedvelem a lapos cipőket, bakancsokat, mert amúgy is elég magas vagyok és 2-3 óra után nagyon megsajdul a hátam a tűsaroktól. Ezekben a bokacsaizmákban viszont semmi bajom nem volt. Talán még ma is hordanám őket, ha...

....közben be nem zár a bolt, ahol nézelődtem :) Tanulság: tessék időben hozzákezdeni a cipővadászathoz. 

Szeretettel:
Nóra
2 Tovább

Hogyan legyek jó nő?

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek