Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Egy jó blézer öltöztet!

Sziasztok Jónők!

Ha van valami, amit tiszta szívből tudok ajánlani az a blézer! Mindenkinek jól áll, csak a megfelelő szabást és hosszt kell eltalálni. Mindennel variálható: lehetünk nagyon elegánsak, ha megfelelő nadrággal, szoknyával vagy ruhával kombináljuk. Farmerral és pólóval lazán elegáns hatást érünk el, ez az egyik kedvencem!

A minap kaptam 15 percet, hogy menetkész legyek, nem is volt kérdés: nadrág, póló, blézer, haj kontyba, leheletnyi pirosító és szempillaspirál és már indultam is. Ilyen ez! Egy jó blézer szinte magától öltöztet.

Jöjjenek a kedvencek:

SÁRGA

FEKETE

BARACK

TÜRKIZ

KÉK

PINK

Melyik szín a kedvencetek? :)

Szeretettel:
Nóra
0 Tovább

Nyakékek

Sziasztok Jónők!

Továbbra is hiszek a kiegészítők erejében. Legyen szó a világ legegyszerűbb pólójáról, pulóveréről is, azonnal vagánnyá/divatossá/elegánssá varázsolhatjuk egyetlen jól megválasztott nyakékkel. Mutatok pár szép darabot, amikkel  tutira nem nyúltok majd mellé!

ARANYOS

KÖVES

RÓZSASZÍN

JÉGVIRÁG

GYÖNGYÖS

ETNO

Melyik volt a kedvencetek? Amelyik a legjobban tetszett, a facebook oldalamon kisorsolom a hétvégén közöttetek.. :)

Szeretettel:
Nóra
14 Tovább

Az örök klasszikus: szőrmekabát

Sziasztok Jónők!

Szeretnéd cárnőnek érezni magadat? Nem kell hozzá más, mint egy kis szőrme, ami rendkívül elegáns viselet. Én a kedvenc darabjaimra a turiban leltem rá, és állatvédő lévén természetesen a műszőrmét preferálom. Mutatom a kedvenceket:

FEKETE

ÁLLAT MINTÁS

FEHÉR

PASZTELL

Szeretettel:
Nóra
0 Tovább

Kesztyű mustra

Sziasztok Jónők!

Olyan nagy a hideg, hogy az ember keze szó szerint lefagy...hacsak nincs nálunk egy jó meleg kesztyű. Alapvetően a kötött, puha darabokat szeretem, ha arról van szó, hogy csak leszaladok vásárolni, vagy sétálok egyet. Viszont, ha valahol meg kell jelennem, akkor az elegánsabb kabátokhoz, elegánsabb kesztyűkre is szükségünk lehet. Válogattam ma párat a kedvenceim közül:

FEKETE MINTÁS

KOCKÁS

DÍSZÍTETT

FEKETE

LILA

MASNIS

Nektek melyik a kedvencetek?

Szeretettel:
Nóra
0 Tovább

Ide füleljetek!

Sziasztok Jónők!

Megérkezett az igazi tél, ideje mindent magunkra venni, amit csak találunk: vastag pulóvert, kabátot, kesztyűt, sálat és sapkát. Igen ám, de sapka fronton lehetnek problémák, ugyanis némelyik darab nem nyújt igazán frizurabarát megoldást a hideg ellen. Ilyen esetekben érdemes egy klassz, és most igazán menő fülvédőre váltani.  Mutatom a kedvenceimet:

FEHÉR
RÓZSASZÍN
ZÖLD
FEHÉR
LILA

Nektek van hassonló darabotok? Melyik a kedvencetek? :)

Szeretettel:
Nóra
0 Tovább

Hogyan legyek jó nő?

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek