Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ünnepi csillogás

Sziasztok Jónők!

Ma a kedvenc ékszereimet szedtem elő, és fotóztam le Nektek. Legyen szó csillogó, kicsi, nagy, gyöngyös, köves nyakláncról, biztosan feldob minden pulcsit vagy inget egy mutatós ékszer. Megmutatom az ünnepi kedvenceket:

TÖBBSOROS
JÉGVIRÁG
FEKETE
KÖVES
SZÍNES
MIX
'ARANYOS KOSZORÚ'

Nektek milyen a kedvenc nyakláncotok? :)

Szeretettel:
Nóra

0 Tovább

Karácsony pulcsiban

Sziasztok Jónők!

Ma kicsit szétnéztem a szekrényemben, kiszedtem mindent, amire szükségem lehet az ünnepek előtt, és alatt. Jól kombinálható, kényelmes és picit ünnepibb hangulatú pulóvereket válogattam, hogy amikor szükségem lesz rá, ne kelljen sokat gondolkoznom. Egy elegáns nadrággal, bájos szoknyával mindegyik jól mutat! :)

KARÁCSONYI 1

SZÍVECSKÉS 1

RÓZASZÍN

FEHÉR - MASNIS

KARÁCSONYI PULCSI 2

SZÍVECSKÉS 2

LOVE

Nektek melyik volt a kedvencetek?

Szeretettel:

Nóra

1 Tovább

Csizmás zokni

Sziasztok Jónők!

Ebben a csípős időben, gondolom nem vagyok egyedül azzal, hogy a szoknyaviselést kissé mellőzöm. Sokkal könyebb és egyszerűbb felkapni egyy nadrágot egy csizmával meg egy pulcsival. Viszont a szoknyákról sem kell teljesen lemondani, egy jó vastag harisnyával és egy tündéri zoknival igazán divatossá varázsolhatjuk a megjelenésünket. Íme, ezekre gondolok:

 RÖVID ZOKNI+ BOKACSIZMA

HOSSZÚ ZOKNI+CSIZMA

                                                        forrás: pinterest

Nekem is vannak ilyen szép zoknijaim, amiket most térdig felhúzva mutatok meg bokacsizmával, hogy lássátok a mintáját. Lehet így  is visleni, vagy "letolva" bokára, de akár hosszú szárú csizmával is. Mindenhogyan aranyos! :) Íme:

Remélem, hogy Ti is kedvet kaptatok egy kis zoknis-csizmás öltözékhez! Próbáljátok ki bátran. :)

Szeretettel:
Nóra
0 Tovább

Céges Karácsony

Sziasztok Jónők!

A december állandó eleme a végelláthatatlan baráti vacsorák/céges ünnepségek sora. Szinte minden napra jut valamilyen program. A kérdés pedig magától adódik ilyenkor: mit vegyek fel már megint? Én idén mindenhová tüllszoknyában megyek, mert mutatós, jól kombinálható és nagyon tündérien mutat. Már csak a hideg ellen kell kitalálni valamit... :)

RÓZSASZÍN

PIROS

FEKETE

KÉK

Ti is imádjátok a tüllszoknyákat? Melyik a kedvencetek?

Szeretettel:
Nóra
0 Tovább

Hűvös szél ellen

Sziasztok Jónők!

Ma ismét kabátokat hoztam Nektek, méghozzá olyanokat, amik nagy része turiból került hozzám. Bizony, igen csinos darabokat lehet kifogni, csak ügyesnek kell lenni és szemfülesnek! Íme, a kedvenceim:

FEKETE

BORDÓ

FEKETE

PIROS

CIKLÁMEN

Talán a kedvencem ez a ciklámen kabát, mert egyszerűen gyönyörűséges a színe, és mindig sokkal frissebbnek mutat, mint amilyen valójában reggelente vagyok... :)

Szeretettel:
Nóra
0 Tovább

Hogyan legyek jó nő?

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek