Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kesztyűs kézzel

Sziasztok Jónők!

Gyönyörű időnk volt eddig, most azonban ismét őszies napok várnak ránk. Lassan ideje kesztyűt húznunk...Előszedtem a kedvenceimet, csináltunk pár fotót róluk, íme!

NŐIES- FODROS

SZIVECSKÉS

MASNIS

ÁLLATMINTÁS

RÓZSASZÍN

Ha hasonló kesztyűket keresnétek, akkor jó szívvel tudom ajánlani a különféle ékszeres üzleteket, ott mindig vannak különlegesebb táskák, sálak, kendők és kesztyűk is.

Szeretettel:
Nóra
0 Tovább

Ha ing, akkor farmer!

Sziasztok Jónők!

Jöhet tél vagy tavasz, a farmer örök. Különösen divatos mostanában ismét a farmering, szóval elég egy (két) jó darabot beszerezni belőle, és lehet viselni éveken keresztül anélkül, hogy ódivatúnak tűnnénk. Csináltunk egy kis áttekintést a kedvenceimből:

Imádom mindet, könnyedén lehet párosítani bőrkabátokkal, vastag pulcsikkal, kötött holmikkal, kargigánokkal, blézerekkel. Mindennel jól mutat! :)

Szeretettel:
Nóra
0 Tovább

Másodvirágzás

Sziasztok Jónők!

Pakoltam a lakásban, amikor egy korábbi videóm után megmaradt művirágokra bukkantam. Töprengtem egy kicsit, hogy mit kezdjek vele, majd rájöttem, hogy ezzel bármilyen felsőt fel lehet dobni. Úgyis nagyon divatos mostanában a virágminta, szóval fogtam a virágfejeket és egyesével a felsőhöz tűztem.

Ha akarom akkor leszedem, újrarendezem, sőt akár táskára is tehetem, úgy is divatos. Hoztam pár képet, ami inspirált engem:

Íme, így készült az én verzióm. Kellett hozzá egy felső, virág, és sok biztosítótű.

Remélem tetszik nektek is ez a technika. Arra gondoltam, hogy ezzel sok felsőt meg lehet menteni: mostantól ha van egy folt, ami sosem jön ki, vagy egy kisebb szakadás, akkor nem kell rögtön kidobni. Mehet rá egy kis virág és probléma megoldva!

Szeretettel:
Nóra
fotók:pinterest
0 Tovább

Csillogó sapi

Sziasztok Jónők!

Egy szuper könnyű felújítást ejtettem meg pár napja. Annyira fújt a szél, hogy kényteltelen voltam már elővenni a sapkákat a szekrényből, és láss csodás: az egyik kissé szakadt volt. Gondoltam nem csak simán megvarrom, hanem akkor már teszek rá ezt-azt. Főként csillogó köveket, mert az ebben a szezonban nagyon divatos. :)

Az mondjuk igaz, hogy nekem nem voltak ekkora köveim/ékszereim, szóval azokból "főztem", amit itthon találtam. Ez sült ki belőle:

+

+

=

Ez egy jó módszer arra, hogyan lehet fél óra alatt divatossá varázsolni egy sapkát. Próbáljátok ki bátran!

Szeretettel:
Nóra
forrás: pinterest
0 Tovább

Jó bőr!

Sziasztok Jónők!

Mióta Marlon Brando bőrdzsekit, farmert és trikót húzott az 1954-es A vad c. filmjében, nincs olyan fiú vagy lány, akinek ne lenne legalább egy bőrdzsekije a szekrényében. Mára minden szezonban piacra dobják a klasszikus darabot egy kicsit megbolondítva, újra gondolva: van belőle színes, csipkézett, flitteres és sorolhatnám.

Nekem is van jó pár darabom, de szigorúan tartom magamat egy szabályhoz: csak semmi igazi bőr! Tudom, hogy a tapintás, az érzet és a tartósság szempontjából össze sem lehet hasonlítani az igazi bőrdzsekit a műbőrrel, de árban ugyan csak nagy a különbség, és persze a fő ok: miattam ne szenvedjen egy állat sem.

Mutatom a kedvenceimet:

Nektek milyen a kedvenc dzsekitek? :)

Szeretettel:

Nóra

1 Tovább

Hogyan legyek jó nő?

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek