Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Minél mintásabb, annál jobb!

Sziasztok Jónők!

Meglehetősen szeszélyes az időjárás mostanában, de azért ne feledjük, tavasz van! Elő az élénk színekkel, a mintákkal, a szoknyákkal és üde nadrágokkal. Ezen a héten a kedvenceimből állítottam össze egy csokorra valót. Ne feledjétek, a mottó idén tavasszal: minél mintásabb, annál jobb!

Nektek melyik a kedvencetek?

Szeretettel:

Nóra

1 Tovább

tavaszi szettek

Sziasztok Jónők!

Ma szépséges, színes, vidám szetteket állítottam Nektek össze. Ne féljetek kipróbálni az idei tavasz nagy slágereit: a virágos, színes, mintás nadrágokat sem! A lényeg, hogy felül ebben az esetben inkább legyen visszafogott, egyszínű a ruha választás. Így nagyon nőies, kifinomult mégis modern hatást érhetünk el. Ha viszont a nadrág egyszínű, felül ragyoghatnak a virágok, pompázhatnak a színek! Íme, az én kedvenceim:

Végül pedig jöjjön egy szoknya+csipke kombináció:

Remélem tetszettek a szettek. Melyik volt a kedvencetek?

Szeretettel:

Nóra

0 Tovább

Védd a szemed!

Sziasztok Jónők!

Amint kisütött a nap, elővettem a kedvenc kiegészítőimet: a napszemüvegeket. Azt szeretem, hogy egyből divatossá válik tőle a megjelenés, ráadásul ápol és eltakar. Válasszatok a sok forma, szín közül bátran! Találtam egy szuper képet, ami megmutatja melyik arcformához, milyen szemüveg illik.

Íme:

Nektek melyik a kedvencetek?

Szeretettel:

Nóra

0 Tovább

Pólókat elő!

Sziasztok Jónők!

A héten kicsit pakolásztam a szekrényben, és előszedtem a kedvenc színes-virágos-szivecskés-tavaszias pólóimat. Egy sima farmerral, vagy szoknyával is nagyon jól mutatnak. Bátran merjünk színeket viselni végre, most van itt az ideje!

Nektek is van kedvenc tavaszi pólótok?

Szeretettel:
Nóra
0 Tovább

Szoknyába bújtatott nadrág

Sziasztok Jónők!

Lassan elő lehet szedni a vékonyabb ruhákat, pólókat, szoknyákat. Apropó szoknyák! Idén télen nagyon beleszerettem a szoknyának álcázott rövid nadrágokba. Szerintem szuperül néznek ki, és míg hidegebb időben vastag harisnyával viseltem őket, lassacskán el lehet hagyni a harisnyákat is. Mindennel jól mutatnak ezek a nadrágok-szoknyák: pólókkal vékonyabb pulcsikkal, ingekkel, kiskabátokkal. Próbáljatok fel egyet, biztosan megkedvelitek Ti is!

foto:pinterest

Ezek pedig a kedvenc darabjaim:

Nektek is van hasonló rövid nadrágotok?

Szeretettel:
Nóra

3 Tovább

Hogyan legyek jó nő?

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek