Sziasztok Jónők!

Minap a kedvenc turimban jártam a kedvenc farmeremben. Éppen a tavaszi pólókról, toppokról, felsőkről forgattunk egy anyagot, amikor ismételten rá kellett döbbennem: a farmer a világ legzseniálisabb találmánya! Akármilyen felsőt tettem magam elé, azt láttam, hogy tökéletesen passzol a nadrágomhoz.

farmer

Az épp aktuális divat összes darabja, színe tökéletesen variálható a farmerral. Ráadásul nem csak ruhákhoz illeszkedik kíválóan, hanem alkalmakhoz is: ha úgy akarjuk lehetünk benne sportosak, csinosak, lazák, vagányak, egy dögös magassarkúval pedig végtelen szexisek is. Farmer FOREVER!

A forgatás során találtam pár izgalmas felsőt, gondoltam lefotózom Nektek....

csikk

Alig léptem be az ajtón rögtön kiszúrtam ezt a most nagyon divatos csíkos felsőt, pink nyakkal. Ehhez már csak egy kissé hegyes orrú fekete magassarkú kell és készen is van egy tökéletes szett!

etno

Mindig is rajongtam a népies motívumokért. Különösen nyáron a lenge, fehér ruhákon imádom a hímzést. Örömmel látom, hogy évről évre egyre erősödik a magyaros vonal, bővül a hazai motívumok tárháza. Én nagyon támogatom ezt az irányt, és ahogy az látszik viselni sem bonyolult: bármilyen farmerral jól mutat egy hímzett ingecske, felső.

fecske

Másik nagy kedvencem az állatminta. No, nem feltétlenül a párduc folt, meg a zebra csík (bár bizonyos mennyiségben elfér egyes szettekben). Sokkal jobbnak tartom az állatos felsőket, nadárágokat, szoknyákat. Itt van például ez a fecskés felső, ami nagyon megtetszett, de láttam majmos szoknyát, van itthon zebrás ingem, kutyás nadrágom és sorolhatnám. Szerintem ezek a minták vidámságot árasztanak, és meglepően, egyedien lehet velük feldobni egy-egy öltözetet. Nyilván egy szettbe elég egy állatminta valahol, nem kell túlzásba esni! Például a kék farmer és a fecske jól megvannak egymással :)

virag

A másik, amit szeretek az ütős színek. Ezen a felsőn aztán van minden: minta, virág, szín. Igazi tavaszi felüdülés. Ha fáradt vagyok, nyúzott és rossz kedvű mindig valami ilyen színes darabot választok (természetesen farmerral, mert szuperül mutatnak) és egyből felderül az arcom, akár smink nélkül is!

peace

Végül pedig egy kis lazaság. Az első dolgom volt, hogy ezt a pólót megvettem, mert azonnal a szívemhez nőtt. Laza, békés és ráadásul szürke is, ami nálam plusz pont, mivel hiszek a szürke-farmer párosításban. Ha legközelebb egy baráti beszélgetős estére leszek hivatalos tuti ebben megyek.

g

Jó kis forgatás volt ez, sok jó dolgot találtam, de a legjobb már eleve rajtam volt: a farmerem. Következő feladatom az lesz, hogy szerezzek egy farmer inget is hozzá, mert az még nincs...Ha megvan, szólok :)

Peace,
Nóra