Sziasztok Jónők!

Úgy döntöttem ideje útjára indítani a Jónő Blogot is, ahol csak és kizárólag a ruhákkal, öltözködéssel foglalkozom majd. Hétről hétre szétnézek a szekrényemben, variálom A-t B-vel és rendszeresen ellátogatok a kedvenc turijaimba, hogy megmutassam: divatosan, sikkesen öltözködni nem nagy ördöngősség és nem is feltétlenül kerül sokba.

menta nadrág

Elsőként a tavalyi nagy kedvencemet, a menta nadrágomat vettem elő a szekrényből most, hogy végre kisütött a nap. Imádom ezt a színt, mert lágy, divatos és nagyon üde. Bármivel jól néz ki.

NEON

neon

Amint benyúltam a szekrényembe, rögtön találtam hozzá egy neonsárga felsőt és az örök szerelmemet: a farmerkabátomat. Ezt a kabit bő 5 éve vettem és mai napig megdícsérik.

sarga

 

BARNA

barna

Bár a tavaszi friss színektől messze áll a barna mégis bevettem a menta csapatba, ugyanis nagyszerűen mutatnak együtt! El tudok még képzelni egy fehér-barna pöttyös inget, vagy kockásat is a menta nadrággal. Hűvösebb reggelekre pompás!

barna2

TENGERÉSZ
csík

Végül pedig egy örök klasszikus: tengerész stílus. Menta nadárggal egyszerűen imádnivaló, nőies, elegáns, szeretem. Ráadásul jó vásár, az összes darab örök klasszikus, tehát érdemes beszerezni, mert még 10 év múlva is divat lesz!

kek

Ezt a három variációt találtam kapásból, de ez nem azt jelenti, hogy ennyi és vége. A menta bármivel csodásan mutat: csíkossal, pöttyössel, színessel, fehérrel...Bátran merj próbálkozni, mert elég kicsi a melléfogás esélye :)

Szép napot,
Nóra