Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ünnepelj!

Sziasztok Jónők!

Nincs egy rongyom sem...mit vegyek fel....ez sem, ez sem....jajj mi lesz már! Ismerős a helyzet? Karácsony előtt bizony számtalan eseményen kell megjelenni, nekem például ezen a héten 3 céges vacsorám van, és egy baráti össszejövetel. Az négy szett ruhát jelent: kell pár lazább, vagányabb és egy szuper elegáns is ...Még jó, hogy nemrégiben a kedvenc ruhaszponzoromnál jartam, és ihletet merítettem az ottani szépségekből...

FEKETE NADRÁG- PUHA PUCSIVAL-ÉKSZERREL
PULCSI- CSINOS SZOKNYÁVAL
KOCKÁS KOCKÁSSAL
ELEGÁNS KISRUHA- KABÁTTAL

Ti tudjátok már miben lesztek Karácsonykor? Arany, ezüst, fehér, szoknya, nadrág? :)

Szép napot,
Nóra
0 Tovább

Ezeregyéjszaka kabátjai

Sziasztok Jónők!

Minden nőnek van valami dilije. Én a kabátokat szeretem. Jó, persze a cipőket és a táskákat sem vetem meg, de egy klassz kabát bármikor el tud csábítani. Legutóbb, amikor a kedvenc turimban forgattunk találtam is pár szuper darabot...

SÁRGA

ZÖLD KOCKÁS

MŰSZŐRME

SZÜRKE

RÓZSASZÍN

Egy baj azért van ezzel a kaabátmániával: nincs az a lakás, ami elég nagy lenne a szerzeményeknek...Lassan az enyémbe sem lehet már bejönni, a Szilveszteri bulimon bajban is leszek. No, de majd csak kitalálok valamit addig..:)

Szép napot,
Nóra
1 Tovább

Kötöttség

Sziasztok Jónők!

Nagyon szeretem a kötött pulcsikat, sálakat és a ruhákat is. Nincs is jobb, mint egy meleg harisnyával, csizmával viselni ezeket a kényelmes kisruhákat, amik ráadásul még csinosak is!

MUSTÁR
LILA
KÉK
KORALL

Ugyan a fotózáson nem viseltem meleg harisnyát (akkor még nem volt ilyen hideg), de most már nem vagyok olyan bátor, mint a fűtött stúdióban :) Bizony, igen csak meg kell gondolnia az embernek, hogy mit is vegyen fel reggelente. Különösen, ha olyanra vágyunk, ami egyszerre meleg és csinos is. Ilyenkor tökéletes választás egy-egy kötött ruha!

Szép napot,
Nóra
0 Tovább

Új kincseim

Sziasztok Jónők!

A héten ismét a kedvenc helyemen jártunk forgatni Gáborral. Ha pedig már ott voltunk naná, hogy vásároltunk is ezt-azt. Mutatom, hogy miket szúrtam ki, imádom mindet, különösen a zsiráfot :)

CSÍKOS

TYÚKLÁB

ZSIRÁF

PÁRDUC

CSÍKOS

Legközelebb keresek még egy állatmintás pulcsit, úgy érzem ebből sosem elég. Nemsokára egy bejegyzésben megmutatom mi mindennel tudom variálni az új pulóveremet...:)

Szeretettel:
Nóra
0 Tovább

Kötött sállal a hideg ellen

Sziasztok Jónők!

Nagyon szeretem a kendőket és a sálakat is. Most, mikor ezt a bejegyzést írom egy kék kendő van a nyakamon még a lakásban is. No, nem azért mert őrült divatbolond vagyok, csak szimplán megfáztam, fáj a torkom és jól esik a meleg. Éppen ezen okok miatt szedtem elő a jó vastag, kötött sálakat a szekrényből pár napja. Megmutatom a kedvenc darabjaimat, imádom mindet!

BARNA
SÁRGA
INFINITY
ZÖLD
RÉNSZARVASOK

Bizony, nem csak nekem tetszenek a sálak, még Gábor is elkérte egy percre a zöldet, persze csak azután, hogy a kalapomat is ellopta... :) 

Szeretettel:

Nóra

1 Tovább

Hogyan legyek jó nő?

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Legfrissebb bejegyzések

2014.11.12.
2014.10.22.
2014.09.24.
2014.09.18.

Utolsó kommentek