Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Bőr plisszír

Sziasztok Jónők!

Egy ideje kerestem a tökéletes "bőr" plisszírozott szoknyát, amit minden külföldi blogger előszeretettel visel. Én is nagyon szeretettem volna már egyet, és jelentem: VÉGRE MEGSZEREZTEM!

Itt van pár kép, ami inspirált engem!

forrás:pinterest

 

Az a szuper ebben a szoknyában, hogy tökéletes mindenhová: iskolába, munkahelyre, buliba, hétvégi városnézésre... :)

Én egyelőre a következő felsőkkel fogom viselni a következő hetekben (ha még jobb lesz az idő, akkor akár már vékony pólók, felsők is jöhetnek):

ING

ING2

PULÓVER

PÓLÓ

Ezt a pólót amúgy én készítettem, ha szeretnétek tudni milyen technikával, nézzétek meg a videómat:http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20131031-hogyan-legyek-jo-no-igy-keszits-bajuszos-polot-vasalassal.html

Szeretettel:
Nóra
0 Tovább

1.0 basic ruhadarabok

Sziasztok Jónők!

Rengeteg levelet kapok, ami a következő mondattal kezdődik: "neked annyi sok ruhád van,  hogyan tudnék én is változatosabban öltözködni kevés pénzből..."

Annyira sok ruhám nekem sincsen egyébként, csak sok olyanom van, ami jól variálható, így azt a benyomást kelthetem, hogy mindig valamilyen új szettben vagyok. Pedig nem is, csalok ám ;)

Lefotóztam nektek az én kedvenc alapdarabjaimat, amikkel aztán kezdődhet a ruhamatek:

ez+ez+ez=irodai szett, ez+ez+ez=bulis ruha...stb.. Mutatom:

ALAPOK 1.

ALAPOK 2. 

Ezek tehát a legfontosabb alap kellékek. Lássuk milyen variációk sülnek ki ezekből:

IRODÁBA

ELEGÁNS

VÁROSNÉZÉSRE


RANDIRA

LAZULÁSHOZ

CSAJOS ESTE

Természetesen, mivel ezek a darabok nagyon szuperül variálhatóak ennél még több lehetséges kombináció létezik! Csak párat mutattam be a kedvenceim közül. Egy a lényeg: ügyesen el tudjuk terelni az alap darabokról a figyelmet változatos kiegészítőkkel: táskákkal, szemüveggel, ékszerekkel stb...

Legyetek kreatívak és merjetek kísérletezni. Így lesz pár ruhából 1000 szett :))

Szeretettel:
Nóra

0 Tovább

Kincsvadászat indul!

Sziasztok Jónők!

Nem tudom Nálatok, hogyan megy ez, de én akármikor beteszem a lábamat egy turkálóba, szinte azonnal az ölembe ugranak a jobbnál jobb dolgok. Ez biztos valami adottság :) Megmutatom, hogyan néz ki nálam egy kincsvadászat...

Először szemügyre veszem a terpet, alaposan. Ezt nem lehet kapkodva, ha csak percetek van, neki se induljatok a turizásnak. 

A talált ruhákról majd egy másik posztban számolok be, előbb megmutatom milyen szuper kiegészítőkre bukkantam. Mert azokat is érdemes ám figyelni! Táskák közül nagyon klassz darabokat lehet kifogni, sapkák, sálak, és néha cipők is sorakoznak a kínálatban. Alaposan vegyétek szemügyre mindegyik darabot, ami hibás, nem szabad megvenni, csak azért mert olcsó!

Én ezekre a kincsekre bukkantam:

KIS TÁSKA

BAKANCS


PANDÁS SAPKA

ROJTOS TÁSKA

SZEGECSES CIPŐ

TÁSKA

SÁL

Remélem kedvet kaptatok egy  kis keresgéléshez Ti is, sok sikert! Ne felejtsétek majd megmutatni mire bukkantatok!

Szép napot,
Nóra
0 Tovább

Az a bizonyos csíkos táska :)

Sziasztok Jónő!

Nemrégen a Life.hu-s videómban varrtam egy csíkos táskát magamnak ( videót itt találjátok: http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140204-hogyan-legyek-jo-no-varrjunk-csikos-taskat.html ), ma pedig megmutatom pár szett ruhával, hogy hogyan is mutat. Az a jó benne, hogy elég jól kombinálható, egyedi és annyit csinálhatok, amennyit csak akarok... Én farmerral és blézerekkel variáltam (na jó, egy pulcsival is:) ) de a lehetőségek száma végtelen. Nézzétek csak:

ZÖLD BLÉZER
FEKETE BLÉZER
KÉK BLÉZER
PINK BLÉZER
WHAT DOES THE FOX SAY? 

Remélem, hogy kedvet kaptatok a táskához, jó munkát, és ne felejtsetek majd el róla képet küldeni :)

Szép napot,
Nóra
0 Tovább

Télen is színesen

Sziasztok Jónők!

Attól, hogy itt az igazi tél, még nem kell lemondanunk a színekről. Nézzétek csak milyen klassz, vidám pulcsikra bukkantam a kedvenc turimban! Arról már nem is beszélve, hogy az áruk is igen jutányos volt :)

SÁRGA

NATÚR- PINK

BAGLYOS

NATÚR- SÁRGA

PINK

Így azért elviselhetőbbek lesznek ezek a hideg, téli napok...remélem :)

Szeretettel:
Nóra
0 Tovább

Hogyan legyek jó nő?

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Legfrissebb bejegyzések

2014.11.12.
2014.10.22.
2014.09.24.
2014.09.18.

Utolsó kommentek