Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Gála ruha

Sziasztok Jónők!

Nemrégiben egy elegáns díjátadón voltam háziasszony. Az ilyen eseményekre természetesen nem vehet fel az ember lánya akármit, gondosan el kell tervezni, hogy milyen is legyen az a gálaruha, amiben végül megjelenek a színpadon. Ebben szerencsére van segítségem, nagyon szép ruhákat kapok kölcsön a ruha/ékszer szponzoromtól egy-egy ilyen alkalomra.

Megmutatom milyen volt a ruhapróba Megla Rózsával:

 

Amikor minden számítsába jöhető ruhát felpróbálok, a végén mindig oda lyukadunk ki Rózsával, hogy a kevesebb több az én esetemben, mivel elég visszafogott az ízlésem. Így lett ez most is, ezért végül a fekete ruhát választottam némi igazgyöngy-gyémánt ékszerrel megbolondítva :) Úgy gondoltuk, hogy egy ilyen letisztult ruhával sohasem lehetek alul, vagy túlöltözött, a gyöngy pedig szintén örök klasszis. Így állt össze tehát a tökéletes szett, és így mutatott végül a díjátadón. Hoztam pár képet:

Minden bál véget ér egyszer, szóval éjfélkor levettem a szép ruhát, az ékszereket, visszabújtam a farmeromba, bőrdzsekimbe, amiben érkeztem és elindultam haza. Tökhintó híján taxival. Ilyen egy igazi modern mese :)

Vége.

Szeretettel:

Nóra

0 Tovább

Én kis "drágaszágaim"... :)

Sziasztok Jónők!

Az utóbbi hónapokban beszereztem pár szépséget, mert egyszerűen nem lehet elmenni úgy egy ékszerbolt előtt, hogy ne csábuljunk el egy-két olcsó bizsu láttán. A kedvenceimből készítettem most egy kis ízelítőt!

 

 

Ezek a kis "drágaszágaim". Ugyan varázserejük nincsen, de legalább csinosak, és minden szettemet feldobják. Ennyi varázslat talán bőven elég is nekik :)

Szeretettel:

Nóra

0 Tovább

Ruhák Húsvétra

Sziasztok Jónők!

Közeleg a Húsvét, ideje eldönteni, hogy idén milyen ruhában várom a locsolkodókat. No, nem azért mintha nem lenne majdnem mindegy, hogy egészen pontosan melyik ruhát is kapom ki a szekrényből Húsvét hétfőn, viszont idén a szekrényem jó pár száz kilométerrel arrébb lesz, mint én.

Szabolcsban ünneplünk ugyanis családi körben, és így már bonyolultabb a helyzet: milyen ruhát vigyek magammal? Milyen lesz egyáltalán az idő? Meg a többi kérdés ugye...nem is sorolom, dilemmából nincs hiány.

Szétnéztem a szekrényben, és ezt a négy szettet találtam a legjobbnak. Még van pár órám indulásig, addig eldöntöm melyiket viszem.

VIRÁGOS

SÁRGA

FEHÉR

TRÓPUSI

Mivel mindegyik tetszik, így az alapján fogok majd dönteni, hogy melyik foglalja a legkevesebb helyet a bőröndben ;)

Kellemes Húsvéti Ünnepeket!

Nóra

0 Tovább

Színkavalkád

Sziasztok Jónők!

Hétvégén hatalmas pakolásba kezdtem: mindent, ami kötött, téli, vastag azt kimostam, majd elraktam. Ami vékony, színes és tavaszi, azt pedig előszedtem a szekrény mélyéről. Vége a szürke-fekete időszaknak, jöhet a tavaszi frissesség! Csodás hatással lesznek ránk és a környezetünkre is az ilyen, és ezekhez hasonló élénk színek, majd meglátjátok!

Remélem, Nektek is úgy tetszenek ezek a vidám szettek, mint nekem. Ha jobban megfigyelitek összesen négy felsőt és négy kabátkát variáltam tetszés szerint. Érdemes tehát beszerezni pár tavaszi alapdarabot, mert így tudjuk legjobban feldobni a ruhatárunkat ebben a szezonban. :)

Szép napot,

Nóra

0 Tovább

Tavaszi szél

Sziasztok Jónők!

Micsoda időnk van, tiszta tavasz! Ugyan elfúj a szél, de már legalább nem kell a nagykabát, mert egyáltalán nincs hideg. Szóval ideje lengébb, tavasziasabb felsők után nézni, én is ezt tettem. Íme az eredmény:

AZTÉK MINTÁS

ÖRÖK FEHÉR

VIRÁGOS

PÖTTYÖS

RÓZSÁS

Remélem, hogy Netek is úgy tetszettek ezek a szép pulóverek, ingek, felsők, mint nekem...:)

Szeretettel:
Nóra
0 Tovább

Hogyan legyek jó nő?

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Legfrissebb bejegyzések

2014.11.12.
2014.10.22.
2014.09.24.
2014.09.18.

Utolsó kommentek