Hogyan legyek jó nő?Sziasztok Jónők!

Mivel hirtelen ránk tört a ősz, biztos nálatok is előkerültek a vastagabb ruhák, őszi darabok a szekrényből. Én is kezdem lassan előszedni a kabátokat, pulcsikat, sálakat, kalapokat...Apropó kalapok!

Nem tudom, hogy vagytok vele, de nekem a kalapok a kedvenc őszi kiegészítőim, ráaádásul idén különösen nagy divat mindegyik.

Nekem ezek a kedvenceim:

Elég egyszer beszerezni egy jobb darabot, utána örökké lehet viselni, különösen ha picit feldíszítjük. Használhatunk masnikat, tollas hajdíszeket, sálakat, kendőket, hajba tűzhető virágos csatokat, hajpántokat, bármit, amit rá tudunk tűzni a kalapra és tetszik nekünk.

Például ilyeneket:

Íme, a végeredmény:

Remélem tetszenek az ötletek és kipróbáljátok!

Szeretettel:
Nóra
Komment 0 | Reblog! 0

Új vonal

Sziasztok Jónők!

Ugyan az idő elég ősziesre fordult hirtelen, azért én még remélem, hogy szép és meleg lesz a vénasszonyok nyara és tudunk lengébben öltözni!

Múlt héten már megírtam mennyire szeretem a farmert, minden verzióban, ebben semmi változás nincs azóta sem. Talán annyi, hogy kezdem nagyon megkedvelni az új divatot: a combközépig érő farmer shortot. Úgy gondolom, ez tökéletes választás lehet szeptember enyhébb napjaira is. :)

Egy ideje nagy divat az a rövid farmernadrág, amiből még a zseb is kilóg, erre gondolok:

Nos, ezt a trendet taszítja le a trónról most a lazább, kissé fiúsabb, combközépig érő verzió, amit azért egy magassarkúval és blézerrel lazán elegánssá is lehet varázsolni!

Említettem már a legjobbat? Ezt könnyedén mi is elkészíthetjük magunknak! Én is megtettem, nézzétek csak:

Ennyi az egész, csak egy nyisszantás egy régi (és lehetőleg 1-2 mérettel nagyobb) farmeron (ajánlom a turikat, ott szuper áron találtok mindenféle farmert), és készen is van!

Remélem tetszik Nektek is az új farmer trend, próbáljátok ki bátran ősszel!

Szeretettel:

Nóra

fotók: pinterest.com
Komment 0 | Reblog! 0

Farmer forever

Sziasztok Jónők!

El sem tudom képzelni a nyarat a kedvenc farmer shortom nélkül. Azt szeretem benne, hogy napközben kényelmes viselet a nagy forróságban, és még este is tökéletes választás! Nagyszerűen kombinálható: pulcsival, vékony kabáttal, blézerrel...így lesz teljes az esti szett!

LAZA ESTE=FARMER+KABÁT+PÓLÓ+BOKACSIZMA

RANDI=FARMER+PULCSI

BARÁTOKKAL=FARMER+PÓLÓ+KARDIGÁN+CIPŐ

VACSORA=FARMER+FELSŐ+BLÉZER+MAGASSARKÚ

Szeretettel:

Nóra

Komment 1 | Reblog! 0

Carolina

Sziasztok Jónők!

Szeretném bemutatni Carolinát, a bicajomat :) Nemrég vettem és azóta megszállottan faljuk a kilométereket a városban. Ennél jobb kikapcsolódás nem is kell: mozgás és szórakozás egyszerre! Ráadásul, ha kellően stílusos modelt választunk, akkor szuper kiegészítő is ;)

Pattanjatok Ti is biciklire Jónők!

Nóra

Komment 0 | Reblog! 0

Sziasztok Jónők!

 

Nagyon divatosak mostanában a hatalmas, csillogó,színes, kissé már-már túldíszített ékszerköltemények. Ezekkel könnyedén fel lehet dobni bármilyen unalmas felsőt, pólót, hiszen az ember csak felveszi és azonnal minden szem rá szegeződik... :)

 

 

Melyik a kedvencetek? :)

 

Szép napot,

Nóra

Komment 0 | Reblog! 0

Követők

Bódi Tamás rekuuu Szárnyati Gézáné Egyed Anna zakat Jónő Nóri Silvi Bettina danka Ferekrisz Panna eTörpilla Gina Nymia Petra teresa19 Jónő Adri rose99 CChugi szdora91 Beckyy prne0919 mortlayla Sandy Viko93 epper nikszo tkjulianna Beuskaa Zsuji malomkali Medvetalp anika123 Kindly Tóth Annamária flora9888