Hogyan legyek jó nő?Jó bőr!

Sziasztok Jónők!

Mióta Marlon Brando bőrdzsekit, farmert és trikót húzott az 1954-es A vad c. filmjében, nincs olyan fiú vagy lány, akinek ne lenne legalább egy bőrdzsekije a szekrényében. Mára minden szezonban piacra dobják a klasszikus darabot egy kicsit megbolondítva, újra gondolva: van belőle színes, csipkézett, flitteres és sorolhatnám.

Nekem is van jó pár darabom, de szigorúan tartom magamat egy szabályhoz: csak semmi igazi bőr! Tudom, hogy a tapintás, az érzet és a tartósság szempontjából össze sem lehet hasonlítani az igazi bőrdzsekit a műbőrrel, de árban ugyan csak nagy a különbség, és persze a fő ok: miattam ne szenvedjen egy állat sem.

Mutatom a kedvenceimet:

Nektek milyen a kedvenc dzsekitek? :)

Szeretettel:

Nóra

Komment 1 | Reblog! 0

Felújított sál

Sziasztok Jónők!

A héten egy kicsit átalakítottam. Méteráru boltban jártam, ahol rábukkantam erre az aranyos pomponos szegélyre. Rögtön arra gondoltam, hogy ezzel körbedíszítem az egyik régi sálamat! Így csináltam:

1. - sál

2. - pomponos szegély+cérna

3. - egyszerűen rávarrjuk a szegélyt és kész :)

Ez a technika természetesen nem csak sálak, kendők esetében működik: pulcsikat, pólókat is lehet vele díszíteni! Sok sikert mindenkinek!

Szeretettel:
Nóra

Komment 0 | Reblog! 0

Őszi hangulat

Sziasztok Jónők!

Egész héten nagyon őszi hangulatban voltam, és ennek megfelelően öltözködtem is :) Farmer, bőr, kendők, etno minta, barnás árnyalatok. Ezekre voksoltam az elmúlt napokban!

LAZA

ROHANGÁLÓS SZETT

NŐIES

Nektek milyen a kedvenc őszi szettetek? :)
Szeretettel:
Nóra
Komment 0 | Reblog! 0

Sziasztok Jónők!

Mivel hirtelen ránk tört a ősz, biztos nálatok is előkerültek a vastagabb ruhák, őszi darabok a szekrényből. Én is kezdem lassan előszedni a kabátokat, pulcsikat, sálakat, kalapokat...Apropó kalapok!

Nem tudom, hogy vagytok vele, de nekem a kalapok a kedvenc őszi kiegészítőim, ráaádásul idén különösen nagy divat mindegyik.

Nekem ezek a kedvenceim:

Elég egyszer beszerezni egy jobb darabot, utána örökké lehet viselni, különösen ha picit feldíszítjük. Használhatunk masnikat, tollas hajdíszeket, sálakat, kendőket, hajba tűzhető virágos csatokat, hajpántokat, bármit, amit rá tudunk tűzni a kalapra és tetszik nekünk.

Például ilyeneket:

Íme, a végeredmény:

Remélem tetszenek az ötletek és kipróbáljátok!

Szeretettel:
Nóra
Komment 0 | Reblog! 0

Új vonal

Sziasztok Jónők!

Ugyan az idő elég ősziesre fordult hirtelen, azért én még remélem, hogy szép és meleg lesz a vénasszonyok nyara és tudunk lengébben öltözni!

Múlt héten már megírtam mennyire szeretem a farmert, minden verzióban, ebben semmi változás nincs azóta sem. Talán annyi, hogy kezdem nagyon megkedvelni az új divatot: a combközépig érő farmer shortot. Úgy gondolom, ez tökéletes választás lehet szeptember enyhébb napjaira is. :)

Egy ideje nagy divat az a rövid farmernadrág, amiből még a zseb is kilóg, erre gondolok:

Nos, ezt a trendet taszítja le a trónról most a lazább, kissé fiúsabb, combközépig érő verzió, amit azért egy magassarkúval és blézerrel lazán elegánssá is lehet varázsolni!

Említettem már a legjobbat? Ezt könnyedén mi is elkészíthetjük magunknak! Én is megtettem, nézzétek csak:

Ennyi az egész, csak egy nyisszantás egy régi (és lehetőleg 1-2 mérettel nagyobb) farmeron (ajánlom a turikat, ott szuper áron találtok mindenféle farmert), és készen is van!

Remélem tetszik Nektek is az új farmer trend, próbáljátok ki bátran ősszel!

Szeretettel:

Nóra

fotók: pinterest.com
Komment 0 | Reblog! 0

Követők

Bódi Tamás rekuuu Szárnyati Gézáné Egyed Anna zakat Jónő Nóri Silvi Bettina danka Ferekrisz Panna eTörpilla Gina Nymia Petra teresa19 Jónő Adri rose99 CChugi szdora91 Beckyy prne0919 mortlayla Sandy Viko93 epper nikszo tkjulianna Beuskaa Zsuji malomkali Medvetalp anika123 Kindly Tóth Annamária flora9888