Hogyan legyek jó nő?


Sziasztok Jónők!

Gyönyörű időnk volt eddig, most azonban ismét őszies napok várnak ránk. Lassan ideje kesztyűt húznunk...Előszedtem a kedvenceimet, csináltunk pár fotót róluk, íme!

NŐIES- FODROS

SZIVECSKÉS

MASNIS

ÁLLATMINTÁS

RÓZSASZÍN

Ha hasonló kesztyűket keresnétek, akkor jó szívvel tudom ajánlani a különféle ékszeres üzleteket, ott mindig vannak különlegesebb táskák, sálak, kendők és kesztyűk is.

Szeretettel:
Nóra
Komment 0 | Reblog! 0

Ha ing, akkor farmer!

Sziasztok Jónők!

Jöhet tél vagy tavasz, a farmer örök. Különösen divatos mostanában ismét a farmering, szóval elég egy (két) jó darabot beszerezni belőle, és lehet viselni éveken keresztül anélkül, hogy ódivatúnak tűnnénk. Csináltunk egy kis áttekintést a kedvenceimből:

Imádom mindet, könnyedén lehet párosítani bőrkabátokkal, vastag pulcsikkal, kötött holmikkal, kargigánokkal, blézerekkel. Mindennel jól mutat! :)

Szeretettel:
Nóra
Komment 0 | Reblog! 0

Másodvirágzás

Sziasztok Jónők!

Pakoltam a lakásban, amikor egy korábbi videóm után megmaradt művirágokra bukkantam. Töprengtem egy kicsit, hogy mit kezdjek vele, majd rájöttem, hogy ezzel bármilyen felsőt fel lehet dobni. Úgyis nagyon divatos mostanában a virágminta, szóval fogtam a virágfejeket és egyesével a felsőhöz tűztem.

Ha akarom akkor leszedem, újrarendezem, sőt akár táskára is tehetem, úgy is divatos. Hoztam pár képet, ami inspirált engem:

Íme, így készült az én verzióm. Kellett hozzá egy felső, virág, és sok biztosítótű.

Remélem tetszik nektek is ez a technika. Arra gondoltam, hogy ezzel sok felsőt meg lehet menteni: mostantól ha van egy folt, ami sosem jön ki, vagy egy kisebb szakadás, akkor nem kell rögtön kidobni. Mehet rá egy kis virág és probléma megoldva!

Szeretettel:
Nóra
fotók:pinterest
Komment 0 | Reblog! 0

Csillogó sapi

Sziasztok Jónők!

Egy szuper könnyű felújítást ejtettem meg pár napja. Annyira fújt a szél, hogy kényteltelen voltam már elővenni a sapkákat a szekrényből, és láss csodás: az egyik kissé szakadt volt. Gondoltam nem csak simán megvarrom, hanem akkor már teszek rá ezt-azt. Főként csillogó köveket, mert az ebben a szezonban nagyon divatos. :)

Az mondjuk igaz, hogy nekem nem voltak ekkora köveim/ékszereim, szóval azokból "főztem", amit itthon találtam. Ez sült ki belőle:

+

+

=

Ez egy jó módszer arra, hogyan lehet fél óra alatt divatossá varázsolni egy sapkát. Próbáljátok ki bátran!

Szeretettel:
Nóra
forrás: pinterest
Komment 0 | Reblog! 0

Jó bőr!

Sziasztok Jónők!

Mióta Marlon Brando bőrdzsekit, farmert és trikót húzott az 1954-es A vad c. filmjében, nincs olyan fiú vagy lány, akinek ne lenne legalább egy bőrdzsekije a szekrényében. Mára minden szezonban piacra dobják a klasszikus darabot egy kicsit megbolondítva, újra gondolva: van belőle színes, csipkézett, flitteres és sorolhatnám.

Nekem is van jó pár darabom, de szigorúan tartom magamat egy szabályhoz: csak semmi igazi bőr! Tudom, hogy a tapintás, az érzet és a tartósság szempontjából össze sem lehet hasonlítani az igazi bőrdzsekit a műbőrrel, de árban ugyan csak nagy a különbség, és persze a fő ok: miattam ne szenvedjen egy állat sem.

Mutatom a kedvenceimet:

Nektek milyen a kedvenc dzsekitek? :)

Szeretettel:

Nóra

Komment 1 | Reblog! 0

Követők

Bódi Tamás rekuuu Szárnyati Gézáné Egyed Anna zakat Jónő Nóri Silvi Bettina danka Ferekrisz Panna eTörpilla Gina Nymia Petra teresa19 Jónő Adri rose99 CChugi szdora91 Beckyy prne0919 mortlayla Sandy Viko93 epper nikszo tkjulianna Beuskaa Zsuji malomkali Medvetalp anika123 Kindly Tóth Annamária flora9888