Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Felújított sál

Sziasztok Jónők!

A héten egy kicsit átalakítottam. Méteráru boltban jártam, ahol rábukkantam erre az aranyos pomponos szegélyre. Rögtön arra gondoltam, hogy ezzel körbedíszítem az egyik régi sálamat! Így csináltam:

1. - sál

2. - pomponos szegély+cérna

3. - egyszerűen rávarrjuk a szegélyt és kész :)

Ez a technika természetesen nem csak sálak, kendők esetében működik: pulcsikat, pólókat is lehet vele díszíteni! Sok sikert mindenkinek!

Szeretettel:
Nóra

0 Tovább

Őszi hangulat

Sziasztok Jónők!

Egész héten nagyon őszi hangulatban voltam, és ennek megfelelően öltözködtem is :) Farmer, bőr, kendők, etno minta, barnás árnyalatok. Ezekre voksoltam az elmúlt napokban!

LAZA

ROHANGÁLÓS SZETT

NŐIES

Nektek milyen a kedvenc őszi szettetek? :)
Szeretettel:
Nóra
0 Tovább

Kalap variációk

Sziasztok Jónők!

Mivel hirtelen ránk tört a ősz, biztos nálatok is előkerültek a vastagabb ruhák, őszi darabok a szekrényből. Én is kezdem lassan előszedni a kabátokat, pulcsikat, sálakat, kalapokat...Apropó kalapok!

Nem tudom, hogy vagytok vele, de nekem a kalapok a kedvenc őszi kiegészítőim, ráaádásul idén különösen nagy divat mindegyik.

Nekem ezek a kedvenceim:

Elég egyszer beszerezni egy jobb darabot, utána örökké lehet viselni, különösen ha picit feldíszítjük. Használhatunk masnikat, tollas hajdíszeket, sálakat, kendőket, hajba tűzhető virágos csatokat, hajpántokat, bármit, amit rá tudunk tűzni a kalapra és tetszik nekünk.

Például ilyeneket:

Íme, a végeredmény:

Remélem tetszenek az ötletek és kipróbáljátok!

Szeretettel:
Nóra
0 Tovább

Új vonal

Sziasztok Jónők!

Ugyan az idő elég ősziesre fordult hirtelen, azért én még remélem, hogy szép és meleg lesz a vénasszonyok nyara és tudunk lengébben öltözni!

Múlt héten már megírtam mennyire szeretem a farmert, minden verzióban, ebben semmi változás nincs azóta sem. Talán annyi, hogy kezdem nagyon megkedvelni az új divatot: a combközépig érő farmer shortot. Úgy gondolom, ez tökéletes választás lehet szeptember enyhébb napjaira is. :)

Egy ideje nagy divat az a rövid farmernadrág, amiből még a zseb is kilóg, erre gondolok:

Nos, ezt a trendet taszítja le a trónról most a lazább, kissé fiúsabb, combközépig érő verzió, amit azért egy magassarkúval és blézerrel lazán elegánssá is lehet varázsolni!

Említettem már a legjobbat? Ezt könnyedén mi is elkészíthetjük magunknak! Én is megtettem, nézzétek csak:

Ennyi az egész, csak egy nyisszantás egy régi (és lehetőleg 1-2 mérettel nagyobb) farmeron (ajánlom a turikat, ott szuper áron találtok mindenféle farmert), és készen is van!

Remélem tetszik Nektek is az új farmer trend, próbáljátok ki bátran ősszel!

Szeretettel:

Nóra

fotók: pinterest.com
0 Tovább

Farmer forever

Sziasztok Jónők!

El sem tudom képzelni a nyarat a kedvenc farmer shortom nélkül. Azt szeretem benne, hogy napközben kényelmes viselet a nagy forróságban, és még este is tökéletes választás! Nagyszerűen kombinálható: pulcsival, vékony kabáttal, blézerrel...így lesz teljes az esti szett!

LAZA ESTE=FARMER+KABÁT+PÓLÓ+BOKACSIZMA

RANDI=FARMER+PULCSI

BARÁTOKKAL=FARMER+PÓLÓ+KARDIGÁN+CIPŐ

VACSORA=FARMER+FELSŐ+BLÉZER+MAGASSARKÚ

Szeretettel:

Nóra

1 Tovább

Hogyan legyek jó nő?

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek