Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Tavaszi szél

Sziasztok Jónők!

Micsoda időnk van, tiszta tavasz! Ugyan elfúj a szél, de már legalább nem kell a nagykabát, mert egyáltalán nincs hideg. Szóval ideje lengébb, tavasziasabb felsők után nézni, én is ezt tettem. Íme az eredmény:

AZTÉK MINTÁS

ÖRÖK FEHÉR

VIRÁGOS

PÖTTYÖS

RÓZSÁS

Remélem, hogy Netek is úgy tetszettek ezek a szép pulóverek, ingek, felsők, mint nekem...:)

Szeretettel:
Nóra
0 Tovább

Bőr plisszír

Sziasztok Jónők!

Egy ideje kerestem a tökéletes "bőr" plisszírozott szoknyát, amit minden külföldi blogger előszeretettel visel. Én is nagyon szeretettem volna már egyet, és jelentem: VÉGRE MEGSZEREZTEM!

Itt van pár kép, ami inspirált engem!

forrás:pinterest

 

Az a szuper ebben a szoknyában, hogy tökéletes mindenhová: iskolába, munkahelyre, buliba, hétvégi városnézésre... :)

Én egyelőre a következő felsőkkel fogom viselni a következő hetekben (ha még jobb lesz az idő, akkor akár már vékony pólók, felsők is jöhetnek):

ING

ING2

PULÓVER

PÓLÓ

Ezt a pólót amúgy én készítettem, ha szeretnétek tudni milyen technikával, nézzétek meg a videómat:http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20131031-hogyan-legyek-jo-no-igy-keszits-bajuszos-polot-vasalassal.html

Szeretettel:
Nóra
0 Tovább

1.0 basic ruhadarabok

Sziasztok Jónők!

Rengeteg levelet kapok, ami a következő mondattal kezdődik: "neked annyi sok ruhád van,  hogyan tudnék én is változatosabban öltözködni kevés pénzből..."

Annyira sok ruhám nekem sincsen egyébként, csak sok olyanom van, ami jól variálható, így azt a benyomást kelthetem, hogy mindig valamilyen új szettben vagyok. Pedig nem is, csalok ám ;)

Lefotóztam nektek az én kedvenc alapdarabjaimat, amikkel aztán kezdődhet a ruhamatek:

ez+ez+ez=irodai szett, ez+ez+ez=bulis ruha...stb.. Mutatom:

ALAPOK 1.

ALAPOK 2. 

Ezek tehát a legfontosabb alap kellékek. Lássuk milyen variációk sülnek ki ezekből:

IRODÁBA

ELEGÁNS

VÁROSNÉZÉSRE


RANDIRA

LAZULÁSHOZ

CSAJOS ESTE

Természetesen, mivel ezek a darabok nagyon szuperül variálhatóak ennél még több lehetséges kombináció létezik! Csak párat mutattam be a kedvenceim közül. Egy a lényeg: ügyesen el tudjuk terelni az alap darabokról a figyelmet változatos kiegészítőkkel: táskákkal, szemüveggel, ékszerekkel stb...

Legyetek kreatívak és merjetek kísérletezni. Így lesz pár ruhából 1000 szett :))

Szeretettel:
Nóra

0 Tovább

Romantikus hangulatban

Sziasztok Jónők!

Szerintem kevés nőiesebb ruhaszett létezik, mint a ruha-kabát verzió. Egy részről romantikus választás, mindamellett modern külsőt is kölcsönöz, ha feltűnő színeket kombinálunk.

PINK KABÁT- FEKETE FEHÉR RUHA

CSÍKOS SZOKNYA- FEHÉR BLÚZ- KÉK BALLON

PINK-FEKETE RUHA- MINTÁS KABÁT

BÉZS KABÁT- MINTÁS RUHA

Imádom mindegyik variációt, főleg azért, mert nem kell sokat vacakolni velük, az ember csak benyúl a szekrénybe és pár perc alatt már fel is öltözött. Az eredmény pedig: igazán nőies. 

Szeretettel:
Nóra
0 Tovább

Tavaszodik...

Sziasztok Jónők!

Nemrég egy nagyon kellemes napot töltöttem szép ruhák társaságában. Ki ne szeretne ilyen helyen lazulni egy kicsit, és felpróbálni a tavasz legújabb darabjait? Megmutatom a legszebb pulcsikat, felsőket, amiket találtam :)

CSÓK BABY!

VONALAS EGYSZERŰSÉG

CSIPKE HATÁS

VIRÁGOM, VIRÁGOM

Remélem tetszettek a felsők, ha igen ugorjatok be jövő héten is a blogomban, mert megmutatom milyen szépséges tavaszi kabátokat és ruhákat találtam ugyanitt :)

Szép napot,
Nóra
0 Tovább

Hogyan legyek jó nő?

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek