Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

KEDVENCEIM

Sziasztok Jónők!

Isteni időnk van, itt a nyár! Már gondolom régen mindenki laza ruhákban, nyárias felsőkben jár. Én is előszedtem mindent tavalyról, illetve beszereztem pár új holmit. Ma megmutatom a kedvenc pólóiamt, amiket ebben a szezonban előszeretettel viselek majd :)

FELIRATOS

FELIRATOS 2

DISNEY

Köszönet érte Lilla jónőnek, akitől kaptam :)

RÉGI ÚJSÁGOS 

AZTÉK MINTÁS

Nektek melyik a kedvencetek? :)

Szeretettel:

Nóra

0 Tovább

Napfürdő

Sziasztok Jónők!

Egyre jobb az idő, ideje előszedni a napszemüvegeket. Bevallom őszintén, én valamiért nem vagyok nagy rajongója ennek a kiegészítőnek, pedig nem ártana jobban megbarátkoznom vele. Végül is ha belegondolunk, elég egy jól megválasztott szemüveg, az már szinte öltöztet. 

Nekem viszonylag sok napszemüvegem van, főleg ilyen "normál" fajták, amik megtetszettek különféle divatmárkák boltjaiban és nem is kerülnek sokba. Igazán minőségi, dizájner darabom csak egy van, az is csak azért, mert egy külföldi divatbemutatón kaptuk Párizsban ajándékba a cégtől, akiknek modellkedtünk a bemutató után. :)

 

A kedvenceim az ilyen nagyobb lencsés szemüvegek, amik mögé jól el lehet bújni...

Ez akár egy játék is lehetne: mondd meg mi volt a különbség az előző négy képen :) Eléggé egyformák a szemüvegek, tény,  de valahogy ezekben érzem a legjobban magamat. 

A sötét darabok után pedig kettő világos a végére. A legutolsó az a márkás darab, amit említettem. Szerintem látszik is, hogy nem én választottam magamnak, mert nem passzol tökéletesen a forma, de azért szeretem.

Kevés dolgot utálok jobban annál, mint amikor valakin napszemüveg van és úgy beszél hozzám, vagy bárkihez. Talán innen ered, hogy nem igazán hordok szemüveget, mert folyton föl-le veszem, ugyanis nem akarok soha illetlennek tűnni. Szóval idővel inkább bedobom a táskába, mert zavar, hogy folyton azzal vacakolok.

Persze lehet, hogy csak azért nem veszem komolyan a napszemüveg kérdést, mert még nem találtam rá a megfelelő darabra, ami tökéletesen illik hozzám. Talán azt nem lenne kedvem leevenni 2 perc után.... :)

Szeretettel

Nóra

0 Tovább

Tüllrétegben úszva

Sziasztok Jónők!

Már ezer éve terveztem, hogy varrok magamnak egy tüllszoknyát. Arra gondotlam, hogy csinálok róla videót is, hátha más is kedvet kap. Még jó, hogy nem kezdtem bele... :)

Gondoltam ujjgyakorlat végett megvarrom az alsószoknyát, de már a szabásnál is gondjaim támadtak, és akkor rájöttem, hogy talán ehhez még nem vagyok eléggé képzett. Szóval hazavittem a hétvégén anyukámnak az anyagot és megkértem, hogy varrja meg nekem :)

Az eredmény pedig: egyszerűen mesés lett, nézzétek csak! A legjobban -a hercegnős tüllrétegen túl- az tetszik benne, hogy szuperül lehet variálni: bőrkabáttal, farmerrel, inggel, pólóval, felsőkkel is jól mutat. 

Remélem Nektek is annyira tetszik a szoknya, mint nekem, egyszerűen imádom! Anyukámat is, hogy ilyen ügyesen megvarrta és megtanította nekem, hogyan kell. Ha legközelebb nekikezdek egy másik színű szoknyának, már menni fog, és jöhet az a beígért videó is :)

Szeretettel:

Nóra

0 Tovább

A romantika jegyében

Sziasztok Jónők!

A hétvégén az egyik kedvenc tervezőmnél jártam kicsit szétnézni. Csodás, nőies ruhákra bukkantam, nézzétek csak!

Nektek melyik a kedvencetek? Nekem a virágos, mert különleges az anyaga, van benne tüll és ami a lényeg: masnis! ;)

Szeretettel:

Nóra

2 Tovább

Gála ruha

Sziasztok Jónők!

Nemrégiben egy elegáns díjátadón voltam háziasszony. Az ilyen eseményekre természetesen nem vehet fel az ember lánya akármit, gondosan el kell tervezni, hogy milyen is legyen az a gálaruha, amiben végül megjelenek a színpadon. Ebben szerencsére van segítségem, nagyon szép ruhákat kapok kölcsön a ruha/ékszer szponzoromtól egy-egy ilyen alkalomra.

Megmutatom milyen volt a ruhapróba Megla Rózsával:

 

Amikor minden számítsába jöhető ruhát felpróbálok, a végén mindig oda lyukadunk ki Rózsával, hogy a kevesebb több az én esetemben, mivel elég visszafogott az ízlésem. Így lett ez most is, ezért végül a fekete ruhát választottam némi igazgyöngy-gyémánt ékszerrel megbolondítva :) Úgy gondoltuk, hogy egy ilyen letisztult ruhával sohasem lehetek alul, vagy túlöltözött, a gyöngy pedig szintén örök klasszis. Így állt össze tehát a tökéletes szett, és így mutatott végül a díjátadón. Hoztam pár képet:

Minden bál véget ér egyszer, szóval éjfélkor levettem a szép ruhát, az ékszereket, visszabújtam a farmeromba, bőrdzsekimbe, amiben érkeztem és elindultam haza. Tökhintó híján taxival. Ilyen egy igazi modern mese :)

Vége.

Szeretettel:

Nóra

0 Tovább

Hogyan legyek jó nő?

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek