Sziasztok Jónők!

Egyre jobb az idő, ideje előszedni a napszemüvegeket. Bevallom őszintén, én valamiért nem vagyok nagy rajongója ennek a kiegészítőnek, pedig nem ártana jobban megbarátkoznom vele. Végül is ha belegondolunk, elég egy jól megválasztott szemüveg, az már szinte öltöztet. 

Nekem viszonylag sok napszemüvegem van, főleg ilyen "normál" fajták, amik megtetszettek különféle divatmárkák boltjaiban és nem is kerülnek sokba. Igazán minőségi, dizájner darabom csak egy van, az is csak azért, mert egy külföldi divatbemutatón kaptuk Párizsban ajándékba a cégtől, akiknek modellkedtünk a bemutató után. :)

 

A kedvenceim az ilyen nagyobb lencsés szemüvegek, amik mögé jól el lehet bújni...

Ez akár egy játék is lehetne: mondd meg mi volt a különbség az előző négy képen :) Eléggé egyformák a szemüvegek, tény,  de valahogy ezekben érzem a legjobban magamat. 

A sötét darabok után pedig kettő világos a végére. A legutolsó az a márkás darab, amit említettem. Szerintem látszik is, hogy nem én választottam magamnak, mert nem passzol tökéletesen a forma, de azért szeretem.

Kevés dolgot utálok jobban annál, mint amikor valakin napszemüveg van és úgy beszél hozzám, vagy bárkihez. Talán innen ered, hogy nem igazán hordok szemüveget, mert folyton föl-le veszem, ugyanis nem akarok soha illetlennek tűnni. Szóval idővel inkább bedobom a táskába, mert zavar, hogy folyton azzal vacakolok.

Persze lehet, hogy csak azért nem veszem komolyan a napszemüveg kérdést, mert még nem találtam rá a megfelelő darabra, ami tökéletesen illik hozzám. Talán azt nem lenne kedvem leevenni 2 perc után.... :)

Szeretettel

Nóra