Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Feketén-fehéren

Sziasztok Jónők!

Aki mostnában járt ruhaüzletekben, biztosan észrevette, hogy minden ruha szinte tiszta fekete és fehér. Nem is baj mondjuk, a tél úgysem az a mókás, színes évszak, ráaadásul a fekete és a fehér klasszikus színek. Ha ezekből most beszerzünk pár alapdarabot, évekig tudjuk majd viselni. Ráadásul még sok pénzbe sem kerülnek, mert turikban is ki lehet fogni egy két szépséget. Mutatom én miket találtam:

PÖTTYÖS

TYÚKLÁB 

CSIPKÉS

CSÍKOS

MINTÁS

Szép napot,
Nóra
0 Tovább

Végtelenítve

Sziasztok Jónők!

Ha ősz, akkor sál. Nem mindegy azonban, hogy milyen! Egy ideje nagy divat a végtelen sál, ami így néz ki:

 

Aki nem túl profi sálkötésben, javaslom szerezzen be egy ilyet erre az őszre/télre, mert ezzel a fajtával hihetetlenül könnyű dolga lesz. Csak nyakba kell tenni, egyszer megtekerni és kész is.

Íme:  

1.

Lássuk mi történik akor, ha ugyanezt csináljuk, csak a sálat egyformán hosszúra hagyjuk a nyakunk körül:

2. 

Úgy is formázhatjuk a sálat, hogy az 2-es képen látható módon a nyakunk köré tekerjük az egészet, majd a két sálrészt egymáson megtekerjük párszor. Ez lesz belőle:

3.

Íme egy nagyon egyszerű variáció! A sálat tekerjük körül a nyakunkon, majd az egyik végét bújtassuk át a másikon. 

4. 

A négyes kép alapján készül az ötös is. A sálat egyszerűen csavarjuk meg maga körül egy irányban, majd tegyük a nyakunk köré. A végeket húzzuk át egymáson, ahogy a négyes képen.

5.

A következő variációnál az egészet úgy kezdem, mint az egyes képen. Ha az megvan, akkor a hosszabb részt egyszerűen csak megcsomózom és kész is a hatos verzió:

6.

Ha háromszor is a nyakam köré tekerem a sálat, ez lesz belőle:

7.

Ki mondta, hogy a sál nem lehet "sapka" is egyben? 

8. 

Sőt, akár a vállunkra is rakhatjuk! 

9.

Ha pedig nagyon fázunk, teljesen bele is bújhatunk :)

10.

Ez csak pár volt a kedvenc kötéseim közül, legközelebb hozok még párat. Végtelen sál=végtelen variáció :)

Szeretettel:
Nóra

1 Tovább

Csizmaszár

Sziasztok Jónők!

Nemrég egy nagyobb csizmamustrát tartottam. Én nagyon kedvelem a lapos cipőket, bakancsokat, mert amúgy is elég magas vagyok és 2-3 óra után nagyon megsajdul a hátam a tűsaroktól. Ezekben a bokacsaizmákban viszont semmi bajom nem volt. Talán még ma is hordanám őket, ha...

....közben be nem zár a bolt, ahol nézelődtem :) Tanulság: tessék időben hozzákezdeni a cipővadászathoz. 

Szeretettel:
Nóra
2 Tovább

Pulóverbe burkolózva

Sziasztok Jónők!

Sikerült nagyon megfáznom, szóval mostantól ha kell, ha nem 6 réteg ruhába burkolózom minimum! Sőt, már jöhet a sapka, sál, kesztyű is... Inkább, mint betegen nyomni az ágyat. Szóval nekiindultam és szétnéztem milyen klassz őszi darabokat találhatok a kedvenc turimban.

Ezekre bukkantam:

KÖTÖTT KARDIGÁN
MASNIS PULCSI
KOCKÁS ING
KÖTÖTT PULCSI
ÓRIÁS PULÓVER

A kockás ing és a kötött pulcsi azonnal nagy kedencem lett, kitűnően tudom ezeket variálni. Az LA felsőben pedig lehet menni sportolni, vagy csak egy lazulós vasárnapon ebben pihenni...és meggyógyulni végre :) Vigyázzatok magatokra, öltözzetek melegen!

Szeretettel:
Nóra
0 Tovább

Variációk egy ingre

Sziasztok Jónők!

Múlt héten arról írtam miért nagyon jó választás, ha az ember szekrényében jó sok ing található. Nem csupán szépek és elegánsak ezek a ruhadarabok, hanem nagyszerűen variálhatók is: szoknyával (elegáns, bohókás darabokkal egyaránt), nadrággal (bőrnacival, farmerral, elegáns nadrággal), kabáttal, blézerrel, kardigánnal, sőt az is klassz megoldás, ha egyszerűen csak egy pólót húzunk az ing föle. Íme pár példa, a kedvenc fekete ingemmel:

SZOKNYÁVAL

PÓLÓVAL

FARMERRAL - KARDIGÁNNAL

BŐRDZSEKIVEL- SZÍNES NADRÁGGAL

KABÁTKÁVAL- BŐRNADRÁGGAL

Remélem tetszettek az összeállítások. Javaslom, hogy amikor legközelebb idegesen tipródsz a szekrényed előtt, hogy mit is vegyél fel, mert persze nincs egy göncöd sem....nos, akkor villanjon be a megoldás: inget!

Szeretettel:
Nóra

1 Tovább

Hogyan legyek jó nő?

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Legfrissebb bejegyzések

2013.10.21.
2013.10.14.

Utolsó kommentek