Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kalapos

Sziasztok Jónők!

Előbújtak a nap első sugarai, jöhet végre az igazi tavasz. Ma egy igazán jópofa, színes kiegészítőt hoztam Nektek, ez pedig a kalap. Nem modnom, hogy minden szettet fel lehet vele dobni, mert van amihez nem passzol, viszont amihez illik, azt tényleg nagyon vagánnyá, egyedivé varázsolja. Viseld farmerral, színben harmonizáló pulóverekkel, esetleg vékonyabb kabátokkal, elegánsabb ruhadarabokkal is talán.

foto: pinterest

Íme az én kedvenc darabjaim:

Nektek melyik a kedvencetek?

Szeretettel:
Nóra
0 Tovább

Tavaszi sál körkép

Sziasztok Jónők!

Itt a tavasz első fuvallata. Még nem az igazi, nem elég napsütötte, de határozottan érződik, hogy mindjárt beköszönt. Éppen ezért lassan elhagyom a nagykabátot, és jöhet a réteges öltözködés: blézert viselek, lengébb kabátokkal és persze az elengedhetetlen kendőkkel, sálakkal. A lényeg, hogy  puha legyen, és tarkabarka, ezekkel lehet ugyanis a legjobban feldobni az öltözékünket! Nem kell sokat gondolkozni: póló, farmer, blézer, sál és egy kabát. Tökéletes tavaszi szett hétköznapokra, vagy akár irodába/iskolába is.

Most hoztam egy csokorra valót a kedvenc tavaszi kendőim közül:

Nektek melyik a kedvencetek?

Szeretettel:
Nóra
0 Tovább

Öveket bekapcsolni!

Sziasztok Jónők!

Közeledik a tavasz, lassacskán (remélhetőleg) kezdhetjük elfelejteni a szupervastag pulóvereket, és válthatunk ing+vékony pulóver, vékonyabb kabát, lengébb nadrág kombinációra. A probléma azonban így is adott: túl sok a ruha (még ha vékonyabbak is az anyagok). Hogyan lehet egyetlen kiegészítővel az egész megjelenésünket nőiesebbé tenni, egységesíteni?

Egy övvel! Nézzétek csak, például így!

fotó: pinterest

Összeszedtem a lakásban fellelhető összes övet, és csatasorba állítottam őket. Íme:

Nektek melyik a kedvencetek? :)

Szeretettel:
Nóra
0 Tovább

Szívesen

Sziasztok Lányok!

Holnap itt az év legszerelmesebb, legsziruposabb napja! Ebből mi sem maradhatunk ki, szóval előszedtem minden szívecskés ékszert, ruhát, kiegészítőt, és elhoztam Nektek!

SAPKA

FÜLBEVALÓ

SÁL

ING

KESZTYŰ

NYAKLÁNC

PULÓVER

PULÓVER

Szeretettel:
Nóra
0 Tovább

Karkötő mustra

Sziasztok Jónők!

Nektek melyik a kedvenc ékszeretek? Nyaklánc? Gyűrű? Fülbevaló? Én nagyon szeretem mindegyiket, mert bármilyen szettet pillanatok alatt meg lehet bolondítani egy jól megválasztott kiegészítővel. A lényeg, hogy ne aggass magadra mindent, elég egy hangsúlyos darab és készen is vagy! :) Ma karkötő mustrát tartunk, nézzük, hogy melyek a legfrissebb divatszínek, formák, anyagok.

PINK KÖVES
FONOTT-LÁNCOS-KÖVES

PINK FONOTT

KÉK KÖVES

ARANY KÖVES

KÉK VÉKONY

Nektek melyik a kedvencetek? Megsúgom, a facebook oldalamon mindegyiket megnyerhetitek ezen a hétvégén. :) Szuper, igaz? :)

Szeretettel:

Nóra

0 Tovább

Hogyan legyek jó nő?

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek