Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Francia sikk

Sziasztok Jónők!

Már eléghűvös van, reggelente tehát alaposan fel kell öltözzünk, ha munkába vagy iskolába indulunk. Mostanában nagy kedvenceim a színes, nőies barettek. Nagyonszerűen mutatnak ballonkabáttal, szövegkabáttal is, és a frizuránkat is jobban kímélik, mint a hagyományos sapik. Mutatom a kedvenceimet!

PIROS
ÁLLATMINTÁS
RÓZSASZÍN
BÉZS
Remélem, Nektek is tetszik, és ha eddig nem is volt kedvetek kipróbálni, mostantól beszereztek egy-két darabot! :)
Szeretettel:
Nóra
0 Tovább

Elegáns Ballon

Sziasztok Jónők!

Ti szeretitek a ballonkabátokat? Én nagyon, mert egyszerre elegáns, nőies, jól kombinálható bármivel. Ráadásul ebben a hideg időben már igen csak szükségünk van rájuk, kényelmesen alá lehet öltözni: pulcsi, ing, póló, minden illik hozzá! Most megmutatom a kedvenceimet!

KRÉMSZÍNŰ

PIROS

FEKETE

RÓZSASZÍN

Számotokra milyen a tökéletes ballonkabát? :) A kinézet mellett persze a praktikum a lényeg egy kabát esetében.

Öltözzetek melegen, nehogy  megfázzatok ezen a csípős hosszú hétvégén! Kellemes pihenést mindenkinek!

Szeretettel:
Nóra
0 Tovább

Kesztyűs kézzel

Sziasztok Jónők!

Gyönyörű időnk volt eddig, most azonban ismét őszies napok várnak ránk. Lassan ideje kesztyűt húznunk...Előszedtem a kedvenceimet, csináltunk pár fotót róluk, íme!

NŐIES- FODROS

SZIVECSKÉS

MASNIS

ÁLLATMINTÁS

RÓZSASZÍN

Ha hasonló kesztyűket keresnétek, akkor jó szívvel tudom ajánlani a különféle ékszeres üzleteket, ott mindig vannak különlegesebb táskák, sálak, kendők és kesztyűk is.

Szeretettel:
Nóra
0 Tovább

Csillogó sapi

Sziasztok Jónők!

Egy szuper könnyű felújítást ejtettem meg pár napja. Annyira fújt a szél, hogy kényteltelen voltam már elővenni a sapkákat a szekrényből, és láss csodás: az egyik kissé szakadt volt. Gondoltam nem csak simán megvarrom, hanem akkor már teszek rá ezt-azt. Főként csillogó köveket, mert az ebben a szezonban nagyon divatos. :)

Az mondjuk igaz, hogy nekem nem voltak ekkora köveim/ékszereim, szóval azokból "főztem", amit itthon találtam. Ez sült ki belőle:

+

+

=

Ez egy jó módszer arra, hogyan lehet fél óra alatt divatossá varázsolni egy sapkát. Próbáljátok ki bátran!

Szeretettel:
Nóra
forrás: pinterest
0 Tovább

Jó bőr!

Sziasztok Jónők!

Mióta Marlon Brando bőrdzsekit, farmert és trikót húzott az 1954-es A vad c. filmjében, nincs olyan fiú vagy lány, akinek ne lenne legalább egy bőrdzsekije a szekrényében. Mára minden szezonban piacra dobják a klasszikus darabot egy kicsit megbolondítva, újra gondolva: van belőle színes, csipkézett, flitteres és sorolhatnám.

Nekem is van jó pár darabom, de szigorúan tartom magamat egy szabályhoz: csak semmi igazi bőr! Tudom, hogy a tapintás, az érzet és a tartósság szempontjából össze sem lehet hasonlítani az igazi bőrdzsekit a műbőrrel, de árban ugyan csak nagy a különbség, és persze a fő ok: miattam ne szenvedjen egy állat sem.

Mutatom a kedvenceimet:

Nektek milyen a kedvenc dzsekitek? :)

Szeretettel:

Nóra

1 Tovább

Hogyan legyek jó nő?

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Legfrissebb bejegyzések

2014.11.12.
2014.10.22.
2014.09.24.
2014.09.18.

Utolsó kommentek